2018-02-19 20:56:02
Φωτογραφία για Τραγωδία στην Ερέτρια: 52χρονος ψαράς βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα!
Τραγικό τέλος για τον 52χρονο επαγγελματία ψαρά Γιάννη Πολυζωίδη ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στις 17:30 το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας (19-02-2018) στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας, κοντά στο «Νησί των Ονείρων» Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα ίχνη του 52χρονου ψαρά είχαν χαθεί από το μεσημέρι της Δευτέρας. Στις 15:00 σήμανε συναγερμός στο Λιμενικό, καθώς εντοπίστηκε στη παραλία του Βλαστού η βάρκα με την οποία ο 52χρονος είχε πάει για ψάρεμα.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στις οποίες συμμετείχαν δύο πλωτά σκάφη του Λιμενικού και ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, ωστόσο στις 17:30 το απόγευμα εντοπίστηκε νεκρός ο άτυχος άνδρας στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας, κοντά στο «Νησί των Ονείρων», από ιδιωτικό σκάφος που συμμετείχε και αυτό στις έρευνες.

Πρόκειται για τον 52χρονο επαγγελματία ψαρά, Γιάννη Πολυζωίδη, του Δημητρίου και της Νικολέτας, ο οποίος διέμενε στην Ερέτρια.

Η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου αργότερα αναγνωρίστηκε από τα μέλη της οικογένειάς του.

Από το Λιμεναρχείο Ερέτριας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του.
eviazoom
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ