2018-02-19 22:48:21
Φωτογραφία για Με πολύ κόσμο η συνεστίαση του Εκπολιτιστικού Συλλόγου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ στο κτήμα ΛΙΓΝΟΣ (ΦΩΤΟ)
       Ανταποκρίθηκαν όλοι στο κάλεσμα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Ξηρομέρου, και γέμισαν την αίθουσα εκδηλώσεων στο κτήμα "Λιγνός", την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018, το βράδυ, όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας και ο ετήσιος χορός του Συλλόγου. Η αίθουσα γέμισε από φίλους και μέλη του συλλόγου που δημιούργησαν μια ζεστή ατμόσφαιρα με κέφι και ζωντάνια.

       Την πίτα και την εκδήλωση ευλόγησε ο ιερέας π. Χρήστος Γιώτης και στη συνέχεια η πρόεδρος του Συλλόγου Ουρανία Παπαγεωργίου ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία.......     Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε γλέντι με πολύ τραγούδι και χορό από τους καλεσμένους. 

Την συνεστίαση τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Πάτερ Χρήστος Γιώτης, ο πρόεδρος Τ.Κ. Καραϊσκάκης Λιγνός Αθανάσιος, ο Ερωτόκριτος Γαλούνης Δήμαρχος Ξηρομέρου, ο Κώστας Κυριάκος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι Θεόδωρος Λιβάνης και Βασίλειος Τσάρκος, ο π. Αντιδήμαρχος Απόστολος Πανταζής, ο π. Δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάϊκος, ο Κώστας Γεωργούλας πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, ο επικεφαλής της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών Λευτέρης Μάντζαρης, ο πρόεδρος του συλλόγου χοβολιωτών Βασίλας Γεώργιος, κ.α.
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ