2018-02-20 08:07:31
Φωτογραφία για Jennifer Aniston: Γιατί είναι μία από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς στο Hollywood;
Με αφορμή το διαζύγιο της από τον Justin Theroux, θυμόμαστε γιατί είναι η αγαπημένη μας  Στα 48 της χρόνια η Jennifer Aniston έχει τα πάντα: μια επιτυχημένη καριέρα, έναν ευτυχισμένο γάμο με τον Justin Theroux και την αγάπη των fans της.

Η διάσημη ηθοποιός είναι μία από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς στο Hollywood (την αγαπάει το κοινό αλλά και οι συνάδελφοί της) και θεωρείται ταυτόχρονα μία από τις πιο όμορφες, αστείες κι έξυπνες σταρ.

Ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στη δημοφιλή σειρά ‘Τα Φιλαράκια’ σίγουρα βοήθησε. Δεν είναι και λίγο να εμφανίζεσαι για 10 χρόνια στην πιο αστεία κι αγαπητή σειρά των Η.Π.Α., ούτε να έχεις τον ρόλο της ‘ωραίας’ με τα τέλεια μαλλιά. Η Jennifer ταυτίστηκε για λίγο με τη Rachel κι αγαπήθηκε ακόμα περισσότερο όταν δημοσιοποιήθηκε και η σχέση της με τον Brad Pitt.

Το κοινό δεν την εγκατέλειψε, βέβαια, ούτε όταν αποφάσισε να κάνει τα πρώτα της βήματα στο σινεμά- είτε σε blockbuster ταινίες είτε σε πιο ανεξάρτητες παραγωγές. Το δημόσιο προφίλ της ήταν τόσο ακέραιο κι αληθινό που είχε ήδη κατακτήσει τον κόσμο. Όταν, μάλιστα, ο Brad την άφησε για την Angelina Jolie, πολλοί ήταν αυτοί που ακολούθησαν αμέσως το “team Aniston”.


Μπορεί η καριέρα της και η προσωπική της ζωή να λειτούργησαν έτσι ώστε να γίνει ένα από τα πιο αξιαγάπητα κορίτσια του Hollywood, όμως η Jennifer κατέκτησε και συνεχίζει να κατακτά νέους fans με την ικανότητά της να είναι σταρ, αλλά και προσγειωμένη. Πριν λίγους μήνες, και αφού είχε κουραστεί με τα δημοσιεύματα που την ήθελαν διαρκώς έγκυος, έγραψε ένα αξέχαστο post που έκανε τις γυναίκες και τους fans της γενικότερα να δουν τα πράγματα αλλιώς.

«Ο τρόπος με τον οποίο με παρουσιάζουν τα media είναι απλά μια αντανάκλαση του πως βλέπουμε τις γυναίκες γενικότερα, μετρημένες δηλαδή με κάποιο standard ομορφιάς», έγραψε και τόνισε ότι οι γυναίκες «δεν χρειάζεται να είμαστε παντρεμένες ή μαμάδες για να είμαστε ολοκληρωμένες. Μπορούμε να καθορίσουμε τι θα μας κάνει ευτυχισμένες για πάντα και μόνες μας».

Η Jennifer Aniston μπορεί να έχει όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητά το Hollywood για τις σταρ του αλλά ξεχώρισε γιατί επέλεξε να κάνει μια διαφορετική πορεία. Θέλησε να αφήσει πίσω της ένα διαζύγιο, να μην το «πουλήσει» καθόλου, αλλά να βρει την ευτυχία όπως τη θέλει εκείνη. Και για αυτό θα είναι για πάντα μία από τις πιο αγαπητές σταρ, γιατί μας θυμίζει τον εαυτό μας (ή αυτό που θα θέλαμε να είμαστε), αλλά κι επειδή είναι αληθινή.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ