2018-02-20 08:48:37
Φωτογραφία για «Είμαι υπερήφανος για την κόρη μου»: Ο πατέρας της Γαλλίδας από την Κρήτη τη στηρίζει μετά το σέξι ατύχημα στον πάγο
«Αυτό το ατύχημα δεν θα τη λυγίσει. Είναι πολύ σκληρή και έχει δουλέψει πάρα πολύ» δήλωσε ο Μανώλης Παπαδάκης Στο πλευρό της κόρης του, Γκαμπριέλα Παπαδάκη, βρέθηκε ο πατέρας της Μανώλης μετά το ατύχημα που είχε η ίδια κατά τη διάρκεια του

σύντομου προγράμματός της στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Νότιας Κορέας όταν την «πρόδωσε» το λαμπερό χρυσό με πράσινο κοστούμι που είχε επιλέξει.

Αν και αρχικά είπε ότι ένιωσε απογοήτευση για αυτό το τεχνικό πρόβλημα στη συνέχεια ο Μανώλης Παπαδάκης ήταν κατηγορηματικός μιλώντας στο USA Today: «Αυτό το ατύχημα δεν θα τη λυγίσει. Είναι πολύ σκληρή και έχει δουλέψει πάρα πολύ. Περιμένετε και θα δείτε τι θα παρουσιάσει στη συνέχεια. Είμαι υπερήφανος για την ίδια, ειδικά σήμερα»

Εκτός από τον πατέρα της, στο πλευρό της Γκαμπριέλα βρέθηκαν και φίλοι της που μέσω των social media εξέφρασαν τη στήριξή τους.

Οι διοργανωτές από την πλευρά τους απάντησαν στο γιατί συνέχισαν να δείχνουν πλάνα από το «ατύχημα» λέγοντας ότι «καλύπτουμε όλες τις εμφανίσεις και το ίδιο κάναμε και σε αυτή την περίπτωση με τα replay όταν ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Παπαδάκη».
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ