2018-02-20 09:12:00
Φωτογραφία για Η Fergie εκτέλεσε στο All Star Game την πιο σέξι εκδοχή του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ
Η εκτέλεσή της προκάλεσε άμεσα αντιδράσεις με αρκετούς παίχτες όπως ο Στεφ Κάρι και ο Ντρέιμοντ Γκριν να βάζουν τα γέλια ενώ άλλοι απλά έδειχναν έκπληκτοιΜεγάλη συζήτηση προκάλεσε στις ΗΠΑ ο τρόπος με τον οποίο η Fergie, η τραγουδίστρια των Black Eyed Peas,

εκτέλεσε τον αμερικανικό εθνικό ύμνο πριν την έναρξη του All Star Game το βράδυ της Κυριακής.

Ενώ μέχρι τώρα οι καλλιτέχνες που κλήθηκαν να υπηρετήσουν το ρόλο αυτό είχαν ως πρωταρχικό στόχο την εθνική ανατάση, η Fergie ακολούθησε μια διαφορετική προσέγγιση δίνοντας έναν πιο σέξι τόνο.

Η εκτέλεσή της προκάλεσε άμεσα αντιδράσεις με αρκετούς παίχτες όπως ο Στεφ Κάρι και ο Ντρέιμοντ Γκριν να βάζουν τα γέλια ενώ άλλοι απλά έδειχναν έκπληκτοι.

Η Fergie δέχθηκε και τα βέλη του Τσαρλς Μπάρκλεϊ και του Σακίλ Ο' Νιλ οι οποίο στο ημίχρονο σχολίασαν όσα είχαν δει με τον πρώτο να λέει ότι «μετά από αυτό θέλω ένα τσιγάρο» και τον δεύτερο να περιγράφει όσα άκουσε ως «σέξι και διαφορετικά».

Μετά το σάλο που προκλήθηκε η Fergie αναγνώρισε ότι η εμφάνισή της στο Λος Άντζελες, όπου διεξήχθη το All Star Game, δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. «Μου αρέσει το ρίσκο αλλά πραγματικά η εκτέλεσή μου δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αγαπώ την πατρίδα μου και ειλικρινά προσπαθώ για το καλύτερο» δήλωσε στο TMZ.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ