2018-02-20 09:20:22
Φωτογραφία για Σάλος στη Ρωσία για βίντεο που χρησιμοποιεί την ομοφοβία για να καλέσει τον κόσμο να ψηφίσει
Η αντιπολίτευση υποστηρίζει ότι είναι άλλο ένα «κόλπο» της πλευράς Πούτιν Μέχρι

 και η... ομοφυλοφιλία μπαίνει στο παιχνίδι ενόψει των επερχόμενων προεδρικών εκλογών στη Ρωσία καθώς σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral υπονοείται ότι υπάρχει ο κίνδυνος να

μετατραπεί η χώρα σε φιλική στους ομοφυλόφιλους ή ότι μπορεί να υπάρξει η ανάγκη να πηγαίνουν στο στρατό άνδρες ακόμα και σε ηλικία 50 ετών.

Το διάρκειας τριών λεπτών βίντεο αναρτήθηκε την περασμένη Παρασκευή και ήδη έχει εκατομμύρια views.

Η υπόθεσή του φέρεται να εκτυλίσσεται στις 17 Μαρτίου, την παραμονή, δηλαδή, των εκλογών. Ένας μεσήλικας κοροϊδεύει τη γυναίκα του επειδή εκείνη βάζει ξυπνητήρι προκειμένου την επόμενη ημέρα να ψηφίσει. «Λες και δεν θα εκλέξουν κάποιον αν δεν πας να ψηφίσεις» ακούγεται να της λέει.

Στη συνέχεια ο άνδρας ονειρεύεται έναν αξιωματικό του στρατού που μαζί με δύο στρατιώτες, ο ένας εκ των οποίων μαύρος, προσπαθούν να τον στρατολογήσουν. «Είμαι 52 ετών» τους λέει με τον αξιωματικό να απαντά «τέλεια. Το όριο ηλικίας για στρατολόγηση αυξήθηκε στα 60».


Η επόμενη σκηνή στο όνειρο του πρωταγωνιστή του βίντεο εκτυλίσσεται στην κουζίνα όπου συναντά έναν ομοφυλόφιλο με τατουάζ να φτιάχνει τα νύχια του. «Ποιος είναι αυτός;» ρωτάει τη γυναίκα του με τον άνδρα να του απαντά «είμαι ομοφυλόφιλος φιλοξενούμενος» και τη γυναίκα να του υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με ένα νέο νόμο οι οικογένειες στη Ρωσία υποχρεούνται να φιλοξενούν ομοφυλόφιλους που έχουν εγκαταλειφθεί από τις οικογένειές τους.

Σε κατάσταση σοκ ο άνδρας πηγαίνει στην τουαλέτα όπου και ακούει το μήνυμα «ο χρόνος παραμονής σας εδώ είναι περιορισμένος». Ο άνδρας τότε φαίνεται να ξυπνάει για να συνειδητοποιήσει ότι είναι στο κρεβάτι μαζί με τον ομοφυλόφιλο που προηγουμένως ήταν στην κουζίνα. Τελικά ο άνδρας ξυπνάει κανονικά και φωνάζει στη γυναίκα του να τρέξουν να πάνε σε εκλογικό κέντρο «πριν να είναι πολύ αργά».

Δημοσιογράφοι που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση Πούτιν υποστηρίζουν ότι πίσω από το βίντεο κρύβεται είτε η καμπάνια του Ρώσου προέδρου ή υπό κυβερνητικό έλεγχο εκλογική επιτροπή. Υπενθυμίζεται ότι στόχος της κυβέρνησης εκτός από την επανεκλογή Πούτιν είναι και η υψηλή συμμετοχή στις κάλπες.

Εκπρόσωπος της εκλογικής επιτροπής, πάντως, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή με το βίντεο ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει απάντηση από το Κρεμλίνο.
anatakti
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ