2018-02-20 16:37:07
Φωτογραφία για Ετσι έβαλε τέλος στη ζωή της η Ειρήνη Λαγούδη -Τι αποκαλύπτει η δικογραφία
Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που αποκαλύπτονται στη δικογραφία, όσον αφορά στην υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη.                         

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχή του τέλους άρχισε να δρομολογείται πριν από την αλλαγή του χρόνου, κι ενώ η γυναίκα βρισκόταν στην Αθήνα μαζί με τον σύντροφό της.

Από εκεί διαπιστώνεται ότι στάλθηκαν δύο μηνύματα από το κινητό του φίλου της προς τη σύζυγο του, στα οποία δηλώνεται η κοινή τους παρουσία σε διαφορετικά σημεία. Τα μηνύματα αυτά είχαν σβηστεί από τη συσκευή που έγινε η αποστολή τους. Όταν ο φίλος της επέστρεψε στο σπίτι του, η σύζυγός του ζήτησε εξηγήσεις αλλά και διακοπή της εξωσυζυγικής σχέσης.

Όπως επίσης έχει διαπιστωθεί, είχε προηγηθεί ταξίδι τους στο εξωτερικό, με έξοδα της 44χρονης, στη διάρκεια του οποίου δαπανήθηκαν περίπου 15.000 ευρώ.


Η ημέρα του θανάτου της 44χρονης γυναίκας

Την ημέρα της τραγωδίας, η Ειρήνη φαίνεται να επικοινωνεί με τον φίλο της, απειλώντας ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της αν δεν τη συναντήσει.

Το ραντεβού κλείνεται στο παραλίμνιο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο με τη νεκρή γυναίκα, όπου εκεί τη συναντούν ο φίλος της με τον αδελφό του και ακολουθεί άγριος καβγάς. Ο άνδρας δηλώνει ανυποχώρητα αποφασισμένος να τερματίσει τη σχέση τους.

Οι δύο άνδρες φαίνεται πως στη συνέχεια αποχωρούν και επιστρέφουν στην οικεία του φίλου της Ειρήνης Λαγούδη. Από τα κινητά τηλέφωνα έχει καταγραφεί, ότι μετά την αποχώρησή τους, έχει αποσταλεί το τελευταίο μοιραίο μήνυμα από την Ειρήνη προς τον φίλο της, όπου του λέει πως «ήρθε το τέλος» και πως «θα τα ξαναπούν σε μια άλλη ζωή».

Περιέλουσε τον εαυτό της με βενζίνη και έβαλε φωτιά

Από τις έρευνες και με βάση τα πορίσματα, η Αστυνομία πιστεύει ότι η γυναίκα περιέλουσε το σώμα της με το πετρέλαιο και έβαλε φωτιά, ενώ βρισκόταν στη θέση του οδηγού.

Οι παραμορφώσεις στο πρόσωπο, αναφέρεται ότι προήλθαν από τα αποκαΐδια που της οροφής στην καμπίνα του αυτοκινήτου. Για το πώς βρέθηκε στο πίσω κάθισμα, λέγεται ότι προφανώς πρόκειται για μία υποσυνείδητη ύστατη προσπάθεια αυτοπροστασίας, ήταν όμως πλέον πολύ αργά.

Πηγή: iefimerida.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ