2018-02-20 17:00:20
Φωτογραφία για Αυτά είναι τα στοιχεία που δεν πρέπει ποτέ να μοιράζεσαι όταν συνδέεσαι σε δημόσια Wi-Fi!
Κάθε φορά που συνδέεσαι σε ένα δημόσιο Wi-fi νιώθεις καλά επειδή δεν σπαταλάς τα MB σου, αλλά υπάρχουν πράγματα που σίγουρα δεν πρέπει να μοιράζεσαι μέσω αυτής της σύνδεσης! Ναι, μπορεί να είναι βολικές οι συνδέσεις αυτές, αλλά σίγουρα δεν είνα ασφαλείς!

Ας δούμε μερικά πολύ σημαντικά στοιχεία που καλό είναι να κρατάς για τον εαυτό σου όταν χρησιμοποιείς δημόσιες συνδέσεις Wi-Fi:

Λογαριασμούς και κωδικούς: Μην συνδέεσαι στο e-mail σου και μην τσεκάρεις την κίνηση του τραπεζικού σου λογαριασμού. Μπορεί για τον λογαριασμό να ήσουν υποψιασμένη, αλλά και το e-mail είναι εξίσου επικίνδυνο! Άλλωστε σε αυτό είναι συνδεδεμενα όλα τα στοιχεία σου «Κατά λάθος» μοίρασμα: Συνήθως ξεχνάμε ορισμένες ρυθμίσεις του κινητού μας, όπως την αυτόματη σύνδεση με εκτυπωτές, ακόμα και όταν φέυγουμε από το σπίτι! Καλό είναι να αποσυνδέεις τέτοια «connes» όταν χρησιμοποιείς δημόσια Wi-Fi, ώστε να μην έχει κανείς τη δυνατότητα πρόσβασης στην συσκευή σου!


Ιστοσελίδες που δεν είναι ασφαλείς: Αν για κάποια ιστοσελίδα δεν είσαι απόλυτα σίγουρη καλύτερα να μην κάνεις το «κλικ». Για να νιώσεις μια μεγαλύτερη σιγουριά και να γλιτώσεις από πιθανούς ιούς, μπορείς να τσεκάρεις αν στο url της σελίδας υπάρχει ένα πράσινο εικονίδιο πριν το «http» και ότι το «s» βρίσκεται μετά το «http»!

Εφαρμογές: Όσο μπορείς αποφυγέ τες! Μην κατεβάζεις καινούριες και μην συνδέεσαι σε όσες έχεις! Χρησιμοποιήσε τον browser για μεγαλύτερη σιγουριά, είναι πιο ασφαλής από μια εφαρμογή!

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ