2018-02-20 20:07:23
Φωτογραφία για Θαλασσινό Καρναβάλι: «Βροχή» οι κλήσεις της τροχαίας μετά την τελετή λήξης - Καταγγελίες και για «στραβά μάτια» των αστυνομικών! (ΦΩΤΟ)
Το EviaZoom.gr έγινε δέκτης παραπόνων και καταγγελιών από δεκάδες Αθηναίους και Χαλκιδέους δημότες που βρέθηκαν προχθές στη παραλία της Χαλκίδας για να παρακολουθήσουν την τελετή λήξης του Θαλασσινού Καρναβαλιού Όπως καταγγέλουν, μόλις μετέβησαν στα αυτοκίνητα τους για να αποχωρήσουν, είδαν από ένα ροζ χαρτάκι της κλήσης από την Τροχαία Χαλκίδας να κρέμεται στα παρμπριζ των οχημάτων τους με την αιτιολογία της παράνομης στάθμευσης.

Ένας από αυτούς ανέφερε τα εξής κοινοποιώντας και την ακόλουθη εικόνα:

«Ένα μεγάλο «μπράβο» στην τροχαία! Θαλασσινό καρναβάλι, μία μέρα το χρόνο και η τροχαία έχει γράψει δεκάδες αυτοκίνητα που έχουν παρκάρει στην παραλία, στην οδό Λιάσκα! Σε θέση που δεν εμποδίζεται η κυκλοφορία η οποία άλλωστε έχει διακοπεί στο συγκεκριμένο δρόμο. Ντροπή!»

Την ίδια ώρα όμως υπήρξαν και διαφορετικές απόψεις οποίες μάλιστα έκαναν λόγο και για «στραβά μάτια» των αστυνομικών, όπως π.χ. στην ακόλουθη εικόνα:

«Οι κλήσεις στην πλατεία αγοράς μπήκαν αλλά δεν έγινε και αφαίρεση πινακίδων για 10 μέρες όπως αναφέρει και ο νόμος για την παράνομη στάθμευση στους πεζόδρομους...».
eviazoom
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ