2018-02-21 07:05:29
Φωτογραφία για Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα πρόκρισης για την Μπαρτσελόνα, «καθάρισε» από το πρώτο ματς η Μπάγερν
Tον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ απέκτησε η Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Τσέλσι, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, για τη φάση των 16, που διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης στο «Στάμφορντ Μπριζ», κι έτσι έχει την ευκαιρία να σφραγίσει το εισιτήριο για τους «8» στην έδρα της, όπου θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός.

Οι Λονδρέζοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο είχαν δύο δοκάρια σε ισάριθμες προσπάθειες του Γουίλιαν στο 35' και στο 41'.

Ο Βραζιλιάνος στην τρίτη του απόπειρα να σκοράρει πάντως βρήκε στόχο και στο 62ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στο συγκρότημα του Κόντε. Ωστόσο οι Λονδρέζοι είχαν λογαριάσει χωρίς τον... Λιονέλ Μέσι.

Ο αστέρας των Καταλανών στο 75ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και σκόραρε, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ κόντρα στην αγγλική ομάδα.


Πιο συγκεκριμένα ο Ινιέστα «σέρβιρε» στον Μέσι και αυτός με πλασέ εκτέλεσε τον γκολκίπερ των «μπλε», διαμορφώνοντας το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Τσέλσι-Μπαρτσελόνα 1-1

Γκολ: 62' Γουίλιαν- 75' Μέσι

Κίτρινες: Ρούντιγκερ, Μοράτα - Ράκιτιτς, Σουάρες, Μπουσκέτς

Δοκάρια: 33', 41' Γουίλιαν

Τσέλσι (Αντόνιο Κόντε): Κουρτουά, Ρούντιγκερ, Αλόνσο, Φάμπρεγας (84΄ Ντρινκγουότερ), Καντέ, Αζάρ, Πέδρο (83΄ Μοράτα), Μόουζες, Γουΐλιαν, Κρίστενσεν, Αθπιλικουέτα

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα (90΄+2 Γκόμες), Σουάρες, Μέσι, Παουλίνιο (63΄ Βιδάλ), Ζόρντι Άλμπα, Σέρζι Ρομπέρτο, Ουμτιτί

Τα δύο δοκάρια του Γουίλιαν

Η Μπάγερν έριξε πεντάρα (5-0) και έκλεισε θέση για τα προημιτελικά

Στο άλλο ματς η Μπάγερν είχε σαφώς πιο εύκολο έργο, που έγινε ευκολότερο από τη στιγμή που η Μπεσίκτας έμεινε με 10 παίκτες από το 16', όταν και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Χάτσινσον.

Έτσι μοιραία η τουρκική ομάδα υποκλίθηκε στην ανωτερότητα των Γερμανών, που με το τελικό 5-0 ουσιαστικά έκλεισαν θέση για τα προημιτελικά από το πρώτο κιόλας ματς.

Mεγάλοι πρωταγωνιστές στην ευρεία επικράτηση των Βαυαρών ήταν οι Λεβαντόφσκι (79', 88') και Μίλερ, (43', 69') που σημείωσαν από δύο γκολ ενώ ενδιάμεσα είχε σκοράρει και ο Κομάν (52').

Μπάγερν Μονάχου-Μπεσίκτας 5-0

Γκολ: 43', 69' Μίλερ, 52' Κομάν, 79', 88' Λεβαντόφσφκι

Κίτρινες: Λεβαντόφσκι - Κουαρέσμα, Πέπε

Κόκκινες: 16' Χάτσινσον

Μπάγερν Μονάχου (Γιουπ Χάινκες): Ούλριχ, Χούμελς, Μαρτίνεθ, Λεβαντόφσκι, Χάμες Ροντρίγκες (44΄ Ρόμπεν), Μπόατενγκ, Βιδάλ (83΄ Τολισό), Μίλερ, Αλάμπα, Κομάν (81΄ Ριμπερί), Κίμιχ

Μπεσίκτας (Σενιόλ Γκιουνές): Φάμπρι, Αντριάνο, Πέπε, Κουαρέσμα, Μπάμπελ, Μεντέλ (85΄ Ασλάν), Χάτσινσον, Βίντα, Βάγκνερ Λοβ (57΄ Τόσιτς), Ερκίν (69΄ Γκιονούλ), Ταλίσκα

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ