2018-02-21 10:00:59
Φωτογραφία για Εξέλιξη: Σε πλειστηριασμό οι σειρές του MEGA - Ποια κανάλια τις διεκδικούν;
Τα σενάρια πτώχευσης της «Τηλέτυπος Α.Ε.» είναι έντονα, με τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας να πασχίζουν να πάρουν στην κατοχής τους ό,τι πολυτιμότερο αφήνει πίσω του το Mega: την ταινιοθήκη του.

Σύμφωνα με τις typologies.gr, υπάρχουν έντονες παρασκηνιακές επικοινωνίες ώστε οι σειρές του Mega να αγοραστούν έναντι ενός εξευτελιστικά χαμηλού ποσού από τα τέσσερα μεγαλύτερα ιδιωτικά κανάλια, με τις τράπεζες σε ρόλο θεατή. Το σύνολο των σειρών λέγεται πως θα μοιραστεί δια του τέσσερα, εκτός αν στο παιχνίδι αποφασίσει να μπει και η ΕΡΤ.

Ο πλειστηριασμός των σειρών αυτών μοιάζει να είναι η μόνη ελπίδα που έχουν οι τηλεθεατές να ξαναδούν στη μικρή οθόνη τις υπερπαραγωγές που χάρισαν στο Mega εκτός από υψηλά νούμερα τηλεθέασης και πολλά εκατομμύρια ευρώ ακόμα και μετά την πτώση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως την περίοδο 2015 – 2017, το Mega είχε έσοδα άνω των 50 εκατομμυρίων ευρώ (!) από την προβολή παραγωγών της ταινιοθήκης του.

Ωστόσο, λέγεται  πως αυτή θα βγει σε πλειστηριασμό μαζί με το εμπορικό σήμα του Mega για μόλις 20 εκατομμύρια ευρώ http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ