2018-02-21 14:33:36
Φωτογραφία για Τα καλύτερα βοτανικα ροφήματα είναι από την Κρήτη και βρίσκονται μόνο στα My Market
Χουχουλιάρικες κούπες, φλυτζάνια με αρώματα όταν το σκοτάδι ενισχύει το κρύο του χειμώνα. Μυρωδιές από την Κρήτη, μυρωδιές ταξιδιού με τα καλύτερα βοτανικά ροφήματα KARTERAKI που μπορείτε να βρείτε μόνο στα My Market Γιατί τσάι από βότανα;

Το τσάι από βότανα δεν περιέχει καφεΐνη (τεΐνη) και έχει τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων από τα οποία παρασκευάζεται. Είναι πολύ χαλαρωτικό και ενδείκνυται για όλες τις ώρες της ημέρας, κρύο ή ζεστό. Πίνοντας τσάι από βότανα, αποτοξινώνουμε τον οργανισμό μας και φροντίζουμε την υγεία μας..

Παράγονται από την ταινία ΜΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - DICTAMUS, που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης. Η εταιρία ΜΑΝΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ ιδρύθηκε το 1933 με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή αποξηραμένων κρητικών αρωματικών φυτών και τις εξαγωγές τους.

Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, μεταξύ των οποίων μια πλήρη σειρά κρητικών βοτανικών τσαγιών (Χαμομήλι, Δίκταμο, μέντα, λουίζα, φασκόμηλο), σε μοντέρνα συσκευασία εμβαπτιζόμενων φακέλων, καθώς και την σειρά ΚΑΡΤΕΡΑΚΙ με τρία μοναδικά βοτανικά μείγματα (Παραδοσιακό, Αρωματικό, Πράσινο), βασισμένα σε παραδοσιακές κρητικές συνταγές.


Για όλα τα βοτανικά τσάγια σε εμβαπτιζόμενο φάκελο, χρησιμοποιούνται εξαιρετικές πρώτες ύλες, αυστηρά κρητικής προελεύσεως και επιλεγμένα από εξειδικευμένους γευσιγνώστες και λάτρεις των βοτάνων.

Διαθέτουν σε όλη την παραγωγική διαδικασία ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητας κατά το πρότυπο EN-ISO 22000:2005 πιστοποιημένο από την TUV-AUSTRIA HELLAS.

Και Κρητικό σήμα

Η εταιρεία είναι μέλος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρεια Κρήτης που της επέτρεψε χρήση του σήματος «ΚΡΗΤΗ».

Και οι επιλογές είναι πολλές: Παραδοσιακό, Με δίκταμο, φασκόμηλο, μαντζουράνα και φλισκούνι, Chai - το άρωμα της ανατολής, Με δίκταμο, φασκόμηλο, μαντζουράνα, λουίζα, χαμομήλι, κανέλλα, γαρίφαλο, Πράσινο με πράσινο τσάι, δίκταμο και θυμάρι, Χαμομήλιπου διώχνει μακριά τις ανησυχίες και σε χαλαρώνει, Δίκταμο ο «έρωτας» της Κρήτης, πολύτιμο ενδημικό φυτό και φυτρώνει αποκλειστικά στην Κρήτη, Φασκόμηλο, το φημισμένο και ιερό «ελιξίριο» της μακροζωίας που παράγεται από ώριμα φύλλα κρητικής φασκομηλιάς που συλλέγονται στην καρδιά του καλοκαιριού, Λουίζα, για καλή διάθεση και όμορφο σώμα, και Μέντα για να φτιάξετε τη γεύση της μέρα σας.

Μήπως θέλετε να τα δοκιμάσετε όλα; Τότε, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα My Market.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ