2018-02-21 22:27:13
Φωτογραφία για Επίθεση 100 κουκουλοφόρων σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού (Φωτο)
Άλλο ένα περιστατικό οπαδικής βίας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα... Σήμερα λίγο μετά τις 19:15 περίπου 100 άτομα επιτέθηκαν σε σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού στην

Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες τα 100 άτομα αυτά ήταν ντυμένα στα μαύρα και φορούσαν κουκούλες και κράνη. Έφτασαν έξω από το κτίριο στην Θησέως και φωνάζοντας συνθήματα κατά του Ολυμπιακού άρχισαν να πετούν μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία κάποια από τα άτομα αυτά συγκεντρώθηκαν στο κλειστό της Καλλιθέας στο οποίο ήταν σε εξέλιξη το παιχνίδι βόλεϊ του Εθνικού με τον Παναθηναϊκό και έφτασαν έξω από το σύνδεσμο των ερυθρολεύκων. Μαζί τους ενώθηκε άλλη μια ομάδα ατόμων που έφτασαν από την άλλη πλευρά της Θησέως.

Η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν έγκαιρή. Οι άγνωστοι αντιλήφθηκαν γρήγορα την παρουσία των ΜΑΤ και πρόλαβαν να τραπούν σε φυγή .

Η κυκλοφορία στους δρόμους διεκόπη και η αστυνομία βρίσκεται επί τόπου για να βρει περισσότερα στοιχεία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν υπάρξει υλικές ζημιές σε δύο αυτοκίνητα που ήταν στην περιοχή.

Sport-fm
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ