2018-02-21 22:46:07
Φωτογραφία για Η.Ψινάκης: Ψάχνει Κλέφτες με τα Χεράκια και παρατάει Νοικοκυραίους - Φωτογραφίες
 Λιάκο Ψιψινάκη, πες αλεύρι... Τα λεφτά για το νερό σε περιμένουν, σου φωνάζουν, σε παρακαλάνε να τα πάρεις και εσύ προτιμάς να μας κάνεις παράσταση, σε στυλ Ξανθόπουλου, ότι τάχατες και δήθεν ψάχνεις να βρεις τις υδροκλοπές μερικών 10άδων, άντε 100άδων κυβικών και μάλιστα με θεατρικό μελό της εποχής σου μπροστά στις κάμερες.

Κάθισες σαν την γιαγιούλα και σκάβεις με τα χεράκια σου να βρεις την υδροκλοπή.

Πήγες σε 2-3 "καρφωτά" επώνυμα σπίτια τοπικών παραγόντων που τα ξέρουμε όλοι.

Έβαλες την τσάπα να σπάσεις τις σωλήνες και να πεταχτεί πίδακας το νερό, απλά για το θέαμα χωρίς να σε ενδιαφέρει ότι ακόμη και αυτό κοστίζει.

Με αποτέλεσμα:

Να περάσεις πολύ όμορφα και δραστήρια σε μια ηλιόλουστη μέρα, παίζοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Σερλοκ Χολμς με τον "μεγεθυντικό φακό του", να ψάχνει να βρει αυτά που όλοι ξέρουμε Να φτιαχτούν μερικά "σατιρικά" video για να μπορέσουν να επιδείξουν την δημοσιογραφική τους δεινότητά συγκεκριμένα τοπικά, φιλικά σου ΜΜΕ Να κλείσεις το στόμα όσων λένε ότι αδιαφορείς για τον Μαραθώνα και είσαι πάντα απών ακόμη και από τα πανηγύρια. Να δείξεις στην ΕΥΔΑΠ ότι ασχολείσαι εντατικά με το θέμα του χρέους ενός Δήμου που δεν έπρεπε ΠΟΤΕ να χρωστάει για το νερό (αλλά ας το αφήσουμε αυτό...είναι μεγάλο θέμα, αν και ελπίζαμε, όταν σε ψηφίσαμε ότι θα το τακτοποιήσεις και αυτό όπως και τις καταχρήσεις...) Να δείξεις άλλη μια φορά ότι δεν είσαι Δήμαρχος του Μαραθώνα αλλά απλός μάνατζερ του εαυτού σου
. Όλη σου την θητεία, καθημερινά αυτό προσπαθείς να κάνεις αδιαφορώντας ακόμη και αν ρεζιλεύεσαι.

Δυστυχώς, όμως για εσένα, στον Δήμο που σου αναθέσαμε να διοικήσεις μένουν άνθρωποι με βασικές ανάγκες, όπως το νερό. Μένουν τίμιοι και νομοταγής δημότες με δηλωμένα τα ρολόγια τους και σωστές υδραυλικές εγκαταστάσεις που αρνούνται κατηγορηματικά να γίνουν υδροκλέφτες.

Αλλά αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν. Πρέπει να μένουν μέρες ολόκληρες χωρίς νερό γιατί έτυχε να κατοικούν σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της Αττικής! Το μόνο τους έγκλημα είναι ότι επέλεξαν να κατοικήσουν σε αυτό το συγκεκριμένο μαγευτικό τόπο, χωρίς ποτέ να φανταστούν ότι θα φτάσουν να ζουν σε τόσο αντίξοες συνθήκες, εν έτη 2017!

Ήρθαν στην anatakti.gr και έδωσαν όλες τις πληροφορίες που περιγράφουν την τραγική τους κατάσταση.

 Από το 2015 μάζεψαν τα χαρτιά τους, τακτοποίησαν ότι ήταν απαραίτητο για να πληρούν τις προϋποθέσεις που απαιτούσε συγκεκριμένη Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ψηφίστηκε τότε, στην αρχή της θητείας σου. Όλοι οι κάτοικοι χάρηκαν και έκαναν τον σταυρό τους που επιτέλους βγήκε Δήμαρχος ικανός να σταματήσει το μαρτύριο τους.

Οι πρόσφατες, σπασμωδικές σου κινήσεις και πράξεις, με τις οποίες γέμισαν όλες οι ειδήσεις φαντάζουν μια τεράστια φάρσα για αυτούς τους ανθρώπους.

Πρόκειται για 300 σπίτια. Ούτε 1 ούτε 2. Όλοι αυτοί έκαναν ότι τους ζήτησες, άσχετα κόστους, για να είναι εντάξει. Αλλά εσύ, ούτε πάγιο δεν εισπράττεις, ούτε 1 Ευρώ, όλα αυτά τα χρόνια!!

Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες. Πριν καν δημοσιευθεί αυτό το άρθρο, σταμάτησες να τους δίνεις και υλικά για να μπορούν να επιδιορθώνουν το δίκτυο που καταστρέφεται από τις, σχεδόν καθημερινές, διακοπές νερού για τις οποίες ευθύνεσαι ΜΟΝΟ εσύ!

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες που δεν μπορούν να περιγράψουν ακριβώς σε τι κατάσταση είναι σήμερα οι δεξαμενές και το εσωτερικό τους!

Σήμερα, στην εποχή της τεχνολογίας και της προόδου!

Σήμερα που εσύ ψάχνεις τις υδροκλοπές με τα χεράκια σου και με μια κάμερα να σε καταγράφει.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ