2018-02-22 00:43:36
Φωτογραφία για Προπονητής κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε άγρια αθλούμενο σε γνωστό γυμναστήριο του Αλίμου
Θύμα του ξυλοδαρμού ο γιος του ιδιοκτήτη του θεάτρου Badminton και της μουσικής σκηνής Half Note, Παναγιώτη  Γεώργα - Σε νοσοκομείο των Αθηνών νοσηλεύεται και η μητέρα του -  Σοκάρουν τα όσα δηλώνει στο protothema.gr ο πατέρας και θεατρικός παραγωγός Παναγιώτης Γεώργας.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Μεσημέρι Τρίτης, 20 Φεβρουαρίου 2018. Ένας 21χρονος νεαρός βγαίνει σχεδόν λιπόθυμος από γνωστό γυμναστήριο του Αλίμου. Το πρόσωπό του είναι μέσα στα αίματα, ο τρόμος και η ένταση τον οδηγούν στο σπίτι του που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το εν λόγω γυμναστήριο.

Εκεί βρίσκονται οι γονείς του οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους. Ο πατέρας του, ο γνωστός θεατρικός παραγωγός Παναγιώτης Γεώργας, τον ρωτάει τι του συνέβη και ο νεαρός τού απαντά πως τον χτύπησε με μπουνιά ο προπονητής του Αλέξανδρος Κ.:

“Αυτό που συνέβη στο παιδί μου δεν το χωρά ανθρώπινος νους”, λέει στο protothema.gr o κ. Γεώργας και συνεχίζει:


 “Είχαμε αποφασίσει να στείλουμε το παιδί μας στο καλύτερο και ακριβότερο γυμναστήριο των νοτίων προαστίων, το Workout Hall για CrossFit, και μας το έσπασε στο ξύλο ο προπονητής του, ο άνθρωπος που υποτίθεται ότι θα το πρόσεχε προκειμένου να μην τραυματιστεί σε κάποια άσκηση. Με μία μόνο μπουνιά του “έκοψε” το πρόσωπό σε τέσσερα σημεία!

Ο  θεατρικός παραγωγός Παναγιώτης Γεώργας

Όλα ξεκίνησαν όταν πάνω στην προπόνηση, σε κάποια άσκηση, ο προπονητής του τού είπε να σηκώσει μία μπάρα δέκα κιλών.  

Όταν ο γιος μου του πρότεινε να σηκώσει τη μπάρα των είκοσι κιλών επειδή μπορεί, εκείνος του απάντησε ειρωνικά πως αν είναι μάγκας να πάρει και να σηκώσει την μπάρα των εκατό κιλών! 

Φυσικά, το παιδί, δεν μπόρεσε να την σηκώσει. Στη συνέχεια, ο γιος μου του είπε “κύριε coach μ' αυτό που μου πρότεινες θα μπορούσα να τραυματιστώ.”. Τότε ο “κύριος” προπονητής του απάντησε “Θα τραυματιστείς γιατί έχεις μαλάκυνση στον εγκέφαλο”, ο γιος μου τού είπε “Εσύ έχεις μαλάκυνση στον εγκέφαλο” κι αυτό που ακολούθησε ήταν μία μπουνιά από την πλευρά του προπονητή που τον άφησε σέκο. 

Η αξονική τομογραφία που κάναμε στο Νοσοκομείο Γεννηματά έδειξε ότι το παιδί έχει τετραπλό κάταγμα στο πρόσωπο και οι γιατροί αποφάσισαν ότι πρέπει να χειρουργηθεί. Το χειρουργείο που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα, θα διαρκέσει πέντε ώρες και θα μας κοστίσει πολλά χρήματα είναι το κερασάκι στην τούρτα μιας απαράδεκτης συμπεριφοράς που πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι γονείς.

Το κακό για την οικογένεια Γεώργα δεν σταμάτησε ωστόσο στον τραυματισμό του 21χρονου Σωτήρη Γεώργα καθώς από εχθές το απόγευμα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των Αθηνών και η μητέρα του, Ειρήνη.

Όπως σημειώνει ο κύριος Παναγιώτης Γεώργας: “Όταν μάθαμε τι έγινε πήγαμε με την γυναίκα μου στο γυμναστήριο. Εκεί, εκτός του ότι δεν μας έδιναν το όνομα του προπονητή, μας αντιμετώπισαν με ειρωνεία και απαξίωση λέγοντάς μας “Σιγά, δεν έγινε και τίποτα... Πώς κάνετε έτσι;”. Η σύζυγός μου έτρεμε ολόκληρη κι αντί να της ζητήσουν συγνώμη κάποιοι “γυμναστές” μαζί με τον ιδιοκτήτη άρχισαν να την τραμπουκίζουν.

Η γυναίκα δεν άντεξε τα όσα εκτυλίχθηκαν και μετά από μηνύσεις μεταφέρθηκε λίγο αργότερα σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου νοσηλεύεται έως και σήμερα με πρόβλημα στην καρδιά. Παρά λίγο να πάθει έμφραγμα. Αυτή τη στιγμή έχουμε ακολουθήσει τις απαραίτητες διαδικασίες και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.”

  

Το δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάρει και η πλευρά του γυμναστηρίου η οποία δήλωσε μέσω εκπροσώπου της στο protothema.gr: “Τα πράγματα δεν είναι έτσι και από τη στιγμή που υπάρχει μία εκκρεμής ποινική διαδικασία και βρισκόμαστε στο στάδιο της προανάκρισης δεν θα ήθελα να μιλήσω.” Όπως όλα δείχνουν η υπόθεση του ξυλοδαρμού του 21χρονου αθλούμενου στο γνωστό γυμναστήριο του Αλίμου θα αργήσει πολύ μέχρι να κλείσει σε αντίθεση με τις πληγές της οικογένειας Γεώργα που είναι ακόμη νωπές και πολύ πιο βαθιές απ' όσο θέλουν κάποιοι να πιστεύουν πηγή: protothema.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ