2018-02-22 07:11:40
Φωτογραφία για Σεβίλλη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0, Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ρόμα 2-1 για το Champions League
Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς: Σεβίλλη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0, Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ρόμα 2-1

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι ομάδες των δύο ζευγαριών, που διασταύρωσαν τα ξίφη τους την Τετάρτη, ρίχνοντας την αυλαία των πρώτων αγώνων της φάσης των «16» του Champions League.

Στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» η Σεβίλλη ήταν καλύτερη από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχασε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει, ωστόσο ο Ντε Χέα, πραγματοποιώντας εκπληκτικές επεμβάσεις, κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Έτσι το 0-0 διατηρήθηκε έως το τέλος και, δεδομένου ότι ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο «Ολντ Τράφορντ», η ομάδα του Μουρίνιο έχει μικρό προβάδισμα για την πρόκριση, αρκεί βέβαια στον επαναληπτικό να νικήσει με οποιοδήποτε σκορ τους Ανδαλουσιανούς, που από την πλευρά τους, εκτός από νίκη, προκρίνονται αν αποσπάσουν ισοπαλία με γκολ στην Αγγλία.

Στο άλλο ζευγάρι, στο οποίο υπήρξε αγωνιστική δράση το βράδυ της Τετάρτης, η Σαχτάρ Ντόνετσκ, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη Ρόμα, κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να κάνει την ανατροπή, επικρατώντας εντός έδρας με 2-1 των Ιταλών.


Αυτό το αποτέλεσμα όπως είναι λογικό αφήνει τα πάντα ανοιχτά, αναφορικά με την πρόκριση, η οποία θα κριθεί στον αγώνα ρεβάνς, καθώς Ουκρανοί μπορεί να νίκησαν, ωστόσο η ομάδα του Ντι Φραντσέσκο πέτυχε εκτός έδρας γκολ, το οποίο θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί στην... εξίσωση της πρόκρισης.

Η ομάδα της «αιώνιας πόλης» προηγήθηκε στο 41ο λεπτό με τέρμα του Oυντέρ, με τον Φερέιρα στο 51' να ισοφαρίζει για τους Ουκρανούς, οι οποίοι έφεραν... τούμπα το ματς με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φρεντ στο 71ο λεπτό.

Σεβίλλη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0

Κίτρινες: Ενζονζί (Σεβίλλη), Σάντσες (Γιουνάιτεντ)

Σεβίλλη (Βιτσέντσο Μοντέλα): Ρίκο, Λενγκλέ, Μπανέγα (89΄ Πισάρο), Κορέα, Ενζονζί, Χεσούς Νάβας, Σαράμπια, Εσκουδέρο, Μουριέλ (85΄ Ραμίρες), Βάσκες, Μερκάδο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Βαλένσια, Σμόλινγκ, Λίντελοφ, Γιανγκ, ΜακΤομινάι, Μάτιτς, Ερέρα (18 λ.τ. Πογκμπά), Μάτα (80' Μαρσιάλ), Αλέξις (75' Ράσφορντ), Λουκάκου.

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ρόμα 2-1

Γκολ: 41' Oυντέρ (Ρόμα), 51' Φερέιρα (Σαχτάρ), 71' Φρεντ (Σαχτάρ)

Σαχτάρ (Φονσέκα): Πιατόφ, Μπούτκο, Κριβτσόφ (45΄+3 Όρντετς), Στεπανένκο, Τάισον, Φρεντ, Μπερνάρντ (90+2' Κοβαλένκο), Μάρλος, Φερέιρα, Ισμαΐλι, Ρακίτσκι

Ρόμα (Ντι Φραντέσκο):Άλισον, Ναϊνγκολάν (83΄ Ντεφρέλ), Στρότμαν, Περότι, Τζέκο, Κολάροφ, Ντε Ρόσι, Ουντέρ (72΄ Γκέρσον), Φάτσιο, Φλορέντσι (71΄ Πέρες), Μανωλάς

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ