2018-02-22 10:20:59
Φωτογραφία για Hell's Kitchen: Αυτή είναι η μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα του show - Ποια η διαδικασία του παιχνιδιού;
«Πυρετός» προετοιμασιών επικρατεί στον ΑΝΤ1 καθώς έχει μπει στην τελική ευθεία το ριάλιτι μαγειρικής Hell’s Kitchen, το οποίο, μάλιστα, επιφυλάσσει εκπλήξεις από το πρώτο κιόλας επεισόδιο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του peoplegreece.com, ο χώρος διεξαγωγής του παιχνιδιού, ένα κανονικό εστιατόριο, θα στεγαστεί στον πολυχώρο 56, πίσω από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, στον Ταύρο, ο οποίος θα αναμορφωθεί πλήρως για τις ανάγκες της εκπομπής. Στον ίδιο χώρο θα βρίσκεται και το σπίτι στο οποίο θα μπουν και θα παραμείνουν εσώκλειστοι οι 20 παίκτες του ριάλιτι, 10 άνδρες και 10 γυναίκες.

Οι συμμετέχοντες θα μπουν στο σπίτι στο τέλος της εβδομάδας, ενώ η πρεμιέρα του Hell’s Kitchen θα γίνει την Δευτέρα, 5 Μαρτίου, στις 21:00. Μάλιστα, στην πρεμιέρα θα δούμε και μία μεγάλη έκπληξη, καθώς στο εστιατόριο θα παρακαθίσουν 30 αναγνωρίσιμα πρόσωπα, από τον χώρο της showbiz, αλλά και της γαστρονομίας!

Στο εστιατόριο θα μπορεί να πηγαίνει ο οποιοσδήποτε, ωστόσο, δεν θα γίνονται κρατήσεις. Κάθε εβδομάδα θα βλέπουμε επίσης και έναν αναγνωρίσιμο guest καλεσμένο, ενώ ο Έκτορας Μποτρίνι δεν θα έχει μόνο το γενικό πρόσταγμα, αλλά και τον τελευταίο λόγο για τον παίκτη που θα αποχωρεί κάθε φορά.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ