2018-02-22 13:00:41
Φωτογραφία για ANNE: Φινάλε απόψε με συγκλονιστικό επεισόδιο
Η Σουλέ πάει στην αγορά και η Σουλέ μένει μόνη της με τον Τζενγκίζ, ο οποίος της φωνάζει συνέχεια να μαζέψει τα πεταμένα πράγματα από το πάτωμα και να κάνει τον αδελφό της να σταματήσει να κλαίει. «Είσαι ασήμαντη, ένα σκουπίδι! Την παρακάλαγες λέγοντάς τη μητέρα, αλλά εκείνη σε πέταξε έξω! Ξέρεις γιατί; Για τα χρήματα», λέει ο Τζενγκίζ και η Μελέκ για πρώτη φορά ξεσπάει εναντίον του και ουρλιάζει: «Αρκετά! Αρκετά! Ολα έγιναν εξαιτίας σου! Εγώ δεν δέχτηκα τη διαθήκη της γιαγιάς μου! Είχες βάλει στο μάτι αυτά τα χρήματα». Εκείνος εκνευρίζεται και την κυνηγάει στα σκαλιά. Αργότερα η Σουλέ επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκει το κορίτσι να κάθεται στα σκαλιά και ρωτάει να μάθει τι έγινε.

Ο Τζενγκίζ της λέει πως έπεσε και φεύγει και η Μελέκ λιποθυμάει. Η Σουλέ μαζί με τη Ζεϊνέπ μεταφέρουν το παιδί στο νοσοκομείο και της κάνουν μια σειρά από εξετάσεις για να δουν ότι είναι όλα καλά. Η Ζεϊνέπ και η Γκιονούλ αναρωτιούνται αν ο Τζενγκίζ το έκανε αυτό, ενώ η Σουλέ νιώθει τύψεις: «Είχες δίκιο, Ζεϊνέπ! Δεν τον νοιάζω ούτε εγώ ούτε η Μελέκ
. Αν πάθαινε κάτι το παιδί μου τι θα έκανα;». Η Σουλέ πάει στο σπίτι της και αποφασίζει να υπογράψει τα χαρτιά της υιοθεσίας, μετά τα γεγονότα, ενώ η Γκιουνούλ όταν αντιλαμβάνεται πως ο Τζενγκίζ ευθύνεται για το ατύχημα της Μελέκ, τότε παίρνει την κατάσταση στα χέρια της.

Η τελευταία σκηνή

Η τελευταία σκηνή δείχνει την οικογένεια Γκιουνές να είναι στην παραλία και να περνάει όμορφες στιγμές. Η Ζεϊνέπ πλησιάζει τη Μελέκ και εκείνη της λέει: «Είμαστε πια μια μεγάλη οικογένεια! Είμαι η Τουρνά Γκιουνές! Η κόρη της Ζεϊνέπ Γκιουνές». Η Ζεϊνέπ και η Γκιονούλ την αγκαλιάζουν και όλοι πια είναι ευτυχισμένοι.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ