2018-02-22 17:02:19
Φωτογραφία για Πούλησαν τα πάντα για να αποκτήσουν ένα ιστιοφόρο, όμως αυτό χάθηκε μέσα σε 20 λεπτά!
Τα όνειρα αυτού του ζευγαριού χάθηκαν μέσα σε 20 μόλις λεπτά. Φυσικά, η προσπάθεια που έκαναν ήταν μεγάλη για να το βάλουν κάτω τόσο εύκολα.

Κι αυτό γιατί, πούλησαν τα πάντα για αποκτήσουν ένα ιστιοφόρο με το οποίο είχαν σκοπό να ταξιδέψουν σε όλον τον κόσμο. Ο 26χρονος Tanner Broadwell και η 24χρονη Nikki Walsh από το Κολοράντο τελικά τα κατάφεραν και αγόρασαν το ιστιοφόρο.

Όμως, το ταξίδι του κράτησε μόνο δυο 24ωρα. Και το ιστιοφόρο χάθηκε μέσα σε 20 λεπτά. Ευτυχώς, κατάφεραν να σώσουν το σκύλο τους, λίγα μετρητά και προσωπικά αντικείμενα. Τώρα θα χρειαστούν 10.000 δολάρια για να βγάλουν το ιστιοφόρο από το βυθό της θάλασσας. Και δεν είχαν και ασφάλεια.

«Πούλησα τα πάντα για να κάνω πράξη αυτό και μέσα σε 20 λεπτά έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Τα προσωπικά μας αντικείμενα απλά επέπλεαν», δήλωσε ο 26χρονος. Πάντως το ερωτευμένο ζευγάρι δεν θα παρατήσει το όνειρό του τόσο εύκολα. Έχουν τη στήριξη των οικογενειών τους και ίσως σύντομα να ξαναβγούν στ’ ανοιχτά Τους το ευχόμαστε ολόψυχα!

Πηγή: e-daily.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ