2018-02-22 17:06:41
Φωτογραφία για Πόσο καλό κάνει να πίνετε αυτό το νερό με ανανά κάθε πρωί με άδειο στομάχι;
Γνωρίζουμε ότι ο ανανάς βοηθάει στη μείωση του βάρους, αφού ένα του χαρακτηριστικό είναι ότι καταπολεμάει το λίπος. Αυτό που δεν μπορείτε να φανταστείτε είναι ότι το πόσο ωφέλιμο είναι να πιείτε χυμό από ανανά στην αρχή της ημέρας με κενό στομάχι. Θα σας δείξουμε ότι αυτό το ποτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο με το σκεπτικό ότι με τον τρόπο αυτό ο οργανισμός μας καίει το λίπος αποτελεσματικά και γρήγορα.

Τα οφέλη του χυμού ανανά με άδειο στομάχι

Θα συμπληρώσουμε τη διατροφή μας με αυτό το υπέροχο χυμό ανανά που δρα στο σώμα ως διουρητικό και φυσικό καθαρτικό, εκτός από άλλα εξαιρετικά οφέλη που θα δούμε σε αυτό το άρθρο.

1- Βοηθά στην απώλεια βάρους

Ο χυμός ανανά , επιτρέπει να αυξήσετε το μεταβολισμό του σώματος επειδή περιέχει θειαμίνη, ώστε να μετατρέψει τους υδατάνθρακες σε ενέργεια.

Θα σας κρατήσει ενυδατωμένες.

Θα αισθανθείτε πιο χορτάτες, εξαλείφοντας έτσι το άγχος για φαγητό και μειώνοντας την επιθυμία για γλυκά.


Σας δίνει τα θρεπτικά μικροσυστατικά που δεν προσφέρει το νερό.

Βοηθάει να αποφύγετε τις κράμπες που σχετίζονται με την κόπωση επειδή συμβάλλει το κάλιο που μας κρατά μια καλή ισορροπία των ηλεκτρολυτών στον οργανισμό.

Ο χυμός ανανά θα βοηθήσει στην καταπολέμηση φλεγμονών, καθώς περιέχει το ένζυμο που ονομάζεται βρομελίνη, το οποίο δρα για την απομάκρυνση των τοξινών και τη συγκράτηση των υγρών.

2- Φροντίστε το ήπαρ και τα έντερα

Ο χυμός ανανά βοηθά στην αποτοξίνωση του σώματος από τα βαρέα μέταλλα, καθώς περιέχει ένζυμα και αντιοξειδωτικά που είναι πολύ ευεργετικά, αλλά διατηρεί καθαρό και το έντερο , καθώς βοηθά στη μείωση της δυσκοιλιότητας.

3 – Ο χυμός ανανά είναι καλός για τον θυρεοειδή γιατί περιέχει ιώδιο.

Πως το κάνουμε:

Χρειαζόμαστε:

Μισό ανανά

Κανέλα

Ένα λίτρο νερού

Παρασκευή:

Κόψτε τον ανανά στη μέση καθαρίστε τον και κόψτε τον σε μικρά κομμάτια. Βράστε το λίτρο του νερού και προσθέστε το ψιλοκομμένο ανανά και την κανέλα. Αφήστε το στη φωτιά για περίπου 20 λεπτά.

Στη συνέχεια αφήστε το εκτός φωτιάς για περίπου 15 λεπτά και στη συνέχεια σουρώστε το και κρατήστε μόνο το ζουμί του. Βάλτε το σε μια καράφα στο ψυγείο για να κρυώσει και κρατήστε το για να πίνετε κάθε πρωί.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ