2018-02-22 20:01:15
Φωτογραφία για Άραγε μπορείτε να ζητήσετε και δεύτερο πιάτο φαγητό στο αεροπλάνο;
Είσαστε στο αεροπλάνο και μόλις έχετε ολοκληρώσει το γεύμα σας, ένα αρκετά ικανοποιητικό γεύμα στα 35.000 πόδια. Οπότε γιατί να σταματήσετε μόνο στο ένα πιάτο; Άραγε προκύπτει το εύλογο ερώτημα: μπορούν οι επιβάτες να ζητήσουν ένα δεύτερο ζεστό γεύμα; Ή ακόμα και ένα τρίτο; Και τι γίνεται αν ζητήσετε έξτρα σακουλάκια με ξηρούς καρπούς;

Η Telegraph, αφού συνομίλησε με μερικές αεροπορικές εταιρείες, λέει ότι η απάντηση είναι ένα ηχηρό ναι.

«Εάν ένας πελάτης ζητήσει επιπλέον τροφή, είτε πρόκειται για μια κουλουράκια ή ένα παγωτό, θα προσπαθήσουμε πάντα να εξυπηρετήσουμε», δήλωσε εκπρόσωπος της Virgin Atlantic. Σχετικά με τα ζεστά γεύματα, πρόσθεσε: «Αν υπάρχει απόθεμα στο τέλος του σερβιρίσματος, τότε μπορούμε πάντα να προσφέρουμε ένα άλλο».

Η British Airways πλέον δεν προσφέρει δωρεάν γεύματα σε πτήσεις μικρών αποστάσεων. Αλλά για πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, όπου συμπεριλαμβάνονται τρόφιμα και ποτά, έχουν παρόμοια πολιτική. «Στην εξαιρετικά απίθανη περίπτωση που ένας επιβάτης ζητήσει ένα επιπλέον γεύμα, το πλήρωμα θα προσπαθήσει να τον εξυπηρετήσει αν είναι δυνατόν», ανέφερε η εταιρεία.

Εκπρόσωπος της Aeroflot ανέφερε: «Εάν κάποιος ζητήσει ένα επιπλέον πιάτο, δεν απορρίπτεται. Θα το λάβουν ανάλογα βέβαια με τη διαθεσιμότητα».

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ