2018-02-23 02:54:34
Φωτογραφία για Έκλεβε κυψέλες μελισσών στην Εύβοια
Ο ιδιοκτήτης των κυψελών αντιλήφθηκε το βράδυ της Δευτέρας ότι ο 40χρονος είχε «ξηλώσει» συνολικά 40 τελάρα Έπιασε στα πράσα τον άνθρωπο που λεηλατούσε τις κυψέλες του, ένας μελισσοκόμος στην περιοχή Βαθύ της Αυλίδας Ευβοίας, όμως εκείνος

δεν δίστασε να πέσει πάνω στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του με το φορτηγάκι του προκαλώντας του ζημιές και στη συνέχεια να δηλώσει ότι... έκλεψαν το όχημά του!

Ο ιδιοκτήτης των κυψελών αντιλήφθηκε το βράδυ της Δευτέρας ότι ο 40χρονος είχε «ξηλώσει» συνολικά 40 τελάρα με σμήνη μελισσών από οκτώ κυψέλες του και έτρεξε να τον εμποδίσει. Όμως, εκείνος έβαλε μπροστά το αγροτικό φορτηγάκι του και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο του μελισσοκόμου. Το πρωί της Τρίτης, ο δράστης πήγε στην Ασφάλεια Χαλκίδας και κατήγγειλε ψευδώς την κλοπή του φορτηγού!

Όμως, ο μελισσοκόμος είχε καταγράψει τα στοιχεία κυκλοφορίας του φορτηγού και είχε συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά του δράστη, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί ότι ήταν ο 40χρονος. Έτσι, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ζωοκλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και ψευδή ανωμοτί κατάθεση. Στον χώρο της κλοπής κατασχέθηκαν 12 κενές κυψέλες, ένα μελισσοκομικό «καπνιστήρι» και μία σακούλα με πευκοβελόνες που ανήκαν στον 40χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ