2018-02-23 02:57:00
Φωτογραφία για Έσπρωχνε ηρωίνη στην Κάλυμνο με εντολές φυλακισμένου
Ο 39χρονος που είχε αναλάβει τη διακίνηση στους τοξικομανείς του νησιού έπαιρνε οδηγίες από έναν 35χρονο Μέσα από το κελί του σε φυλακή όπου είναι έγκλειστος για διακίνηση

ναρκωτικών, έδινε ένας 35χρονος Έλληνας οδηγίες σε έναν συνεργό του για να προμηθευτεί ποσότητες ηρωίνης, να τις διακινήσει στο νησί και να μοιραστούν τα κέρδη.

Ο 39χρονος Έλληνας που είχε αναλάβει την διακίνηση σε τοξικομανείς της Καλύμνου ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στο πλαίσιο οργανωμένης έρευνας για τις ποσότητες που έφταναν στα χέρια των χρηστών. Αμέσως έγινε έρευνα στην κατοικία του, όπου βρέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 359 γραμμαρίων και σύνεργα για την κοπή των ναρκωτικών.

Τα ευρήματα κατασχέθηκαν μαζί με δυο κινητά του δράστη, για τα οποία διατάχθηκε άρση απορρήτου κι έτσι αποκαλύφθηκαν οι συνομιλίες του διακινητή με τον φυλακισμένο εντολέα του. Ο 39χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση, με την δικογραφία να περιλαμβάνει και τον 35χρονο.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ