2018-02-23 12:31:09
Φωτογραφία για Το Facebook κατέβασε τη σελίδα του Έλληνα γραφίστα Jo Di λόγω Ερντογάν (Photo)
Την σελίδα του στο Facebook είδε να κλείνει ο Έλληνας γραφίστας Jodi, επειδή έτσι ήθελε ο σουλτάνος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Έλληνας γραφίστας ανακοίνωσε μέσω του blog του ότι το Fecebook «κατέβασε» τη σελίδα που διατηρούσε. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Jo Di δεν του δόθηκε καμία εξήγηση γιατί η σελίδα του απενεργοποιήθηκε.

«Δύο ημέρες μετά το e-mail του Twitter για την ανάρτηση σχετικά με τον Ερντογάν με ένα νέο e-mail το Facebook, αυτή τη φορά, με ενημέρωσε πως προχώρησε στο κλείσιμο της σελίδας Jo Di – η λειτουργία της οποίας ξεκίνησε τον Ιούνη του 2015 (στη δεύτερη φάση του). Τρία χρόνια μετά και χωρίς δεύτερη εξήγηση, ήρθε ο πλήρης αποκλεισμός πρόσβασης και οποιαδήποτε άλλη επικοινωνία ή επεξεργασία της σελίδας», γράφει ο Έλληνας γραφίστας.

Η σελίδα του Jo Di στο Facebook

Το e-mail που έλαβε από το facebook

Σύμφωνα με τον Jo Di «σε αντίθεση με την αναλυτική δικαστική απόφαση, στην περίπτωση του Twitter και του Ερντογάν, αυτή τη φορά το Facebook δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει ούτε για ποιο λόγο συγκεκριμένα έγινε η πλήρης διαγραφή και το κλείσιμο της σελίδας Jo Di ούτε πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία».

Πριν από μερικές μέρες, ο Έλληνας γραφίστας είχε δημοσιοποιήσει την εντολή δικαστηρίου της Κωνσταντινούπολης να αποσύρει αφίσα που δεν… άρεσε στον Ερντογάν.

http://www.topontiki.gr/article/260937/facebook-katevase-ti-selida-toy-ellina-grafista-jo-di-logo-erntogan-photo
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ