2018-02-23 12:37:17
Φωτογραφία για Mία φωτογραφία, χιλιάδες σχόλια. Τι δεν πάει καλά με την Τζένιφερ Λόρενς σε αυτή την εικόνα;
Η Tζένιφερ Λόρενς πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Φράνσις Λόρενς "Red Sparrow" και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να διαπιστώσουν αν τα όσα έχουν μέχρι στιγμής κυκλοφορήσει περί αποκατάστασης της εικόνας της Τζεν μετά την κακή εμφάνιση στο Mother! του Αρονόφσκι, τελικά ευσταθούν.

Αυτή την περίοδο η 27χρονη ηθοποιός, που ξεχώρισε στο κόκκινο χαλί των βραβείων Bafta μέσα σε μία μαύρη τουαλέτα με λευκά μανίκια, βρίσκεται στο Λονδίνο με σκοπό την προώθηση της ταινίας και σε αυτό το πλαίσιο ανέβηκε μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές του φιλμ σε ένα roof garden της βρετανικής πρωτεύουσας και φωτογραφήθηκε με θέα το εμβληματικό London Eye.

Οι φωτογραφίες της κάνουν από εκείνη τη στιγμή τον γύρο του ίντερνετ, όχι όμως με τα πιο κολακευτικά σχόλια αφού είναι αμέτρητοι οι χρήστες του Twitter που έχουν σπεύσει να βρουν κάτι ιδιαίτερα σεξιστικό στην συγκεκριμένη εικόνα.

Όπως θα δεις η Λόρενς ποζάρει μέσα σε μία εφαρμοστή, βελούδινη τουαλέτα του οίκου Βερσάτσε με πολύ βαθύ ντεκολτέ και ένα ακόμα πιο βαθύ σκίσιμο στο πόδι και παρά την παγωνιά που επικρατεί αυτές τις μέρες στο Λονδίνο καταφέρνει να σταθεί ζωντανή στην ταράτσα του κτίριου, δίπλα στους συμπρωταγωνιστές της, οι οποίοι φορούν κανονικά τα παλτό τους.

Πράγματι στο πρόσωπο της ηθοποιού διακρίνεται μία δόση δυσκολίας, κάτι απολύτως φυσιολογικό όταν πρέπει να ποζάρεις στους 3 βαθμούς κελσίου με τιραντέ, βραδινή τουαλέτα και πέδιλα, κάτι που όμως έχει να κάνει πολύ περισσότερο με μία πάγια γυναικεία ματαιοδοξία, παρά με τον κόσμο του Χόλιγουντ που απαιτεί από τις γυναίκες να είναι ντυμένα με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο την ίδια στιγμή που οι άντρες φορούν παλτό και μάλλινα πουλόβερ.

Βέβαια όλα αυτά δεν έχουν εμποδίσει το Twitter να κάνει πάρτι, χαρακτηρίζοντας την Τζένιφερ «αντικείμενο» ενώ πολλοί σχολίασαν πως η εικόνα της είναι πραγματικά «θλιβερή».

Στον ντόρο που δημιουργήθηκε μία τάξη έσπευσε να βάλει ο εκπρόσωπος της ηθοποιού ο οποίος εξήγησε πως ναι μεν η Τζένιφερ φόρεσε την πολύ αποκαλυπτική τουαλέτα στο event αλλά ότι είχε κανονικά παλτό όπως όλοι οι υπόλοιποι, ένα παλτό που απλά έβγαλε για μερικές προωθητικές φωτογραφίες. «Σίγουρα κρύωσε αλλά επέζησε. Ηρεμήστε παρακαλώ».

Τώρα αν εσύ κοιτάς και ξανακοιτάς το φόρεμα της Λόρενς και αναρωτιέσαι τι στο καλό σου θυμίζει έχουμε την απάντηση. Σχεδόν το ίδιο, επίσης με την υπογραφή του οίκου Βερσάτσε, είχε φορέσε το 1994 η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ στο πλευρό του Χιου Γκραντ.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ