2018-02-23 16:00:51
Φωτογραφία για Αποκαλυπτικό: Ποια εκπομπή κόπηκε πριν καν βγει στον αέρα;
Ήταν έτοιμη να κάνει πρεμιέρα αλλά ξαφνικά αποφάσισαν να την αναβάλουν, ενώ μάλιστα έχει ξεσπάσει πόλεμος στο ραδιομέγαρο με κάποιους να μην θέλουν να βγει ποτέ από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Ο λόγος για τη νέα σειρά εκπομπών «Τετράδια» του Θανάση Λάλα που ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στην ΕΡΤ 2 και στην οποία πρόβαλε το παρασκήνιο από συνεντεύξεις που είχε κάνει. Η εκπομπή έβγαινε και παλαιότερα από την ΕΡΤ, ενώ από την προηγούμενη διοίκηση εγκρίθηκε η παραγωγή νέου κύκλου. Λίγο πριν από την πρεμιέρα όμως υπήρξαν αντιδράσεις από υψηλά ιστάμενους της δημόσιας τηλεόρασης, ενώ μάλιστα λέγεται ότι και το τμήμα ποιοτικού ελέγχου δεν έκανε πολύ… ένθερμη εισήγηση. Έτσι αποφασίστηκε να αναβληθεί η πρεμιέρα και να επανεξεταστεί αν θα της δοθεί ή όχι το πράσινο φως με κάποιους να υποστηρίζουν το κόψιμό της.

Εκτός όμως από τα «Τετράδια» υπάρχουν κι άλλες εκπομπές που έχουν μπει στο μικροσκόπιο της τωρινής διοίκησης και οι οποίες είτε έχουν εγκριθεί από την προηγούμενη διοίκηση είτε έχουν θετική εισήγηση από το αρμόδιο τμήμα. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στην επόμενη βδομάδα, αλλά αξιόπιστες «πηγές» αναφέρουν ότι στόχος της διοίκησης της ΕΡΤ είναι να ξεκαθαρίσει πολλά… και σε πολλά επίπεδα…!

 Πηγή: Γρηγόρης Μελάς / newsit.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ