2018-02-23 16:44:29
Φωτογραφία για Ισόβια στον πυροσβέστη που σκότωσε τον φερόμενο ως εραστή της συζύγου του
Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κέρκυρας ο 

60χρονος πυροσβέστης που είχε συγκλονίσει την Ηγουμενίτσα τον περασμένο Απρίλιο, καθώς είχε τραυματίσει τη σύζυγό του και είχε σκοτώσει τον φερόμενο ως εραστή της πυροβολώντας τον με καραμπίνα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης έπειτα από δέκα μέρες ακροαματικής διαδικασίας, με τον κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας να καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη και φυλάκιση 12 ετών.

Κατά τη διάρκεια της δίκης ξεχώρισε η κατάθεση της συζύγου του 48χρονου θύματος, η οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον άνδρα της με τον οποίο όπως είπε ζούσαν ευτυχισμένοι και ζήτησε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Το ίδιο αξίωσε και ο γιος του άτυχου άνδρα.

Στη δική της κατάθεση η 48χρονη σύζυγος του κατηγορούμενου υποστήριξε ότι είχαν αποφασίσει από κοινού με τον δράστη να πάρουν διαζύγιο.


Το άγριο έγκλημα έγινε τα ξημερώματα της 27ης Απριλίου 2017 στο Λαδοχώρι, όταν ο πυροσβέστης ακολούθησε τη σύζυγο του επειδή είχε υποψίες ότι διατηρούσε παράνομο δεσμό με τον 48χρονο γείτονα τους. Σύμφωνα με την Espresso, οι υποψίες του βγήκαν αληθινές όταν είδε το αυτοκίνητο της να σταματά έξω από κλειστό γυμναστήριο στην περιοχή του Λαδοχωρίου και λίγα λεπτά αργότερα να καταφθάνει στο σημείο ο 48χρονος με το δικό του όχημα.

Σε κατάσταση αμόκ ο πυροσβέστης πυροβόλησε στο πόδι πρώτα τη σύζυγο του και στη συνέχεια τον 48χρονο στο πόδι και μετά στον θώρακα. Κατόπιν παρέμεινε στον τόπο του εγκλήματος και τηλεφώνησε στην αστυνομία ομολογώντας την πράξη του. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο εκείνος παραδόθηκε χωρίς να φέρει αντίσταση.

Ο πυροσβέστης, μέσω του συνηγόρου του είχε ισχυριστεί ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το θύμα και πως για όλα έφταιγε η "κακιά στιγμή".

enikos.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ