2018-02-23 18:00:33
Φωτογραφία για 5 τρόποι να καταλάβεις ότι το πρώτο ραντεβού είχε επιτυχία
Το ραντεβού σας τελείωσε και αμέσως έτρεξες στο σπίτι της κολλητής σου για να αναλύσετε τα πώς και τα γιατί. Θα σε πάρει τηλέφωνο; Θα ξαναβγείτε; Εσένα σου άρεσε, σε εκείνον τι εντύπωση άφησες; Μπορεί να τα συζητάτε όλο το βράδυ.

Για να αποφύγεις την αγρυπνία, δες ποια είναι τα σημάδια που βεβαιώνουν ότι το πρώτο ραντεβού εστέφθη με επιτυχία:

1. Ήρθε να σε πάρει από το σπίτι σου

Ακόμα και αν το δικό του είναι στην άλλη άκρη της πόλης. Είναι ένας κύριος με τα όλα του και ξέρει να φροντίζει τις γυναίκες. Μας αρέσει, δεν μας αρέσει; Όχι ότι εάν πας με το δικό σου αυτοκίνητο στο σημείο του ραντεβού θα σου κακοπέσει ή θα σημαίνει κάτι αρνητικό. Ανεξάρτητες κοπέλες είμαστε. Αλλά, κακά τα ψέματα, είναι μια ωραία κίνηση εκ μέρους του.

2. Δεν κοίταξε το κινητό του ούτε για μια στιγμή

Χωρίς άλλες εξηγήσεις. Είναι ένα πολύ καλό σημάδι. Ελπίζω να έκανες κι εσύ το ίδιο, ε;


3. Πλήρωσε τον λογαριασμό

Καλό σημάδι και αυτό, κυρίως για το πρώτο ραντεβού. Τώρα, εάν είστε δύο άνθρωποι εργαζόμενοι ή έστω με το ίδιο πάνω κάτω χαρτζιλίκι, στα επόμενα ραντεβού τα βρίσκετε με τον λογαριασμό.

4. Σου έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο

Αλλά πολύ κοντά στα χείλη. Γεγονός που σημαίνει ότι ξέρει να κρατάει τις ισορροπίες και μπορεί να ελέγξει τις ορμές του. Εάν εσύ νιώθεις κάτι περισσότερο μπορείς να ανταποδώσεις με ένα τρυφερό πεταχτό φιλί στα χείλη. Κάνε ό,τι νιώθεις.

5. Σου έκλεισε το επόμενο ραντεβού

Γιατί να παίζουμε με το ποιος θα πάρει πρώτος κι αν θα πάρει; Εάν περάσατε καλά, το δεύτερο ραντεβού κλείνεται άμεσα. Καμιά φορά είναι τόσο απλά τα πράγματα.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ