2018-02-23 20:30:44
Φωτογραφία για Απίστευτες ευκαιρίες που έχασε η ΑΕΚ και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους 16 του Europa League
Κορυφαία όλων αυτή του Μασούντ στο 51΄ - Το «συγγνώμη» του Ιρανού στους οπαδούς

της ΈνωσηςΤα «μάτια» της με τα ίδια της τα χέρια έβγαλε το βράδυ της Πέμπτης η ΑΕΚ στη ρεβάνς του 1-1 με την Ντιναμό Κιέβου καθώς δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ

καμία από τις μεγάλες ευκαιρίες που είχε στα 90 λεπτά του αγώνα στο Κίεβο με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 και έτσι να αποκλειστεί από τους 16 του Europa League.

Κορυφαία όλων η ευκαιρία του Μασούντ στο 51΄ ο οποίος σε κενή εστία και απόσταση μισού μέτρου έστειλε τη μπάλα στα... πουλιά!

Ο ίδιος ο Ιρανός μετά το τέλος του ματς ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς, τους συμπαίκτες και τον προπονητή του ανεβάζοντας μια φωτογραφία με το σήμα της ΑΕΚ.

Δεν ήταν, όμως, μόνο η ευκαιρία του Μασούντ καθώς και άλλοι παίχτες της Ένωσης βρέθηκαν πολύ κοντά στο γκολ χωρίς να καταφέρουν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.  Ο Αραούχο είχε τετ-α-τετ στο 6ο λεπτό, Μπακασέτας και Λάζαρος είχαν σουτ που μπλόκαρε ο Μπόικο ενώ στο 24΄ ο Μορόιζουκ έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή

Και η Ντιναμό πάντως θα μπορούσε  να σκοράρει στο 53' με τρομερή ατομική ενέργεια του Μοράες που έσωσε πάνω στη γραμμή ο Μπακάκης.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ