2012-05-30 00:17:03
Φωτογραφία για Ο γλοιώδης πέφτουλας Μπαλοτέλι
Την είδε στο δρόμο και του άρεσε. 

Ο Mario Balotelli ακολούθησε μια 19χρονη και της ζήτησε να βγουν ραντεβού και εκείνη τον κάρφωσε στη Sun.

Μέχρι το σπίτι της ακολούθησε μια νεαρή γυναίκα ο Mario Balotelli ενώ την παρακάλεσε να βγούνε ραντεβού, όπως αποκάλυψε η ίδια στην εφημερίδα.

Σύμφωνα με την ίδια, δεν κατάλαβε ποιος ήταν ο άνδρας που την ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του όταν εκείνη επέστρεφε στο σπίτι μετά τη δουλειά. Ο ποδοσφαιριστής την πλησίασε και της είπε: "Σε είδα και αναρωτιόμουν αν θα ήθελες να βγούμε ραντεβού". Λίγο πριν κλείσει την πόρτα, ο θείος της αναγνώρισε τον Balotelli και του είπε να μείνει.

Οι δύο άνδρες μίλησαν για 20 λεπτά στο σαλόνι ενώ ο 21χρονος προσπαθούσε να την πείσει να βγουν ραντεβού. "Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν συνειδητοποίησα ποιος είναι. Ήταν κάπως περίεργο. Κολακεύτηκα από το φλερτ του ενώ προηγουμένως δεν μου είχε συστηθεί. Δεν είναι συχνό να σου χτυπά την πόρτα ένας εκατομμυριούχος αθλητής", συμπλήρωσε.

Ο ποδοσφαιριστής ωστόσο διατηρεί δεσμό με το 24χρονο μοντέλο Raffaella Fico και παρόλα αυτά ζήτησε από την 19χρονη (σύμφωνα με τα λεγόμενά της) τρεις φορές να βγουν για ποτό αλλά εκείνη αρνήθηκε.
cosmo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ