2012-05-30 00:25:24
Φωτογραφία για Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ... ΤΣΑΚΑ!
Ο Τσάκας επιστρέφει δριμύτερος και εκφράζει την άποψη ότι ως το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν ακόμη περισσότερες εξελίξεις που θα χαροποιήσουν τους φίλους του ΠΑΟ στο θέμα της εμπλοκής του πρίγκιπα Φεϊζάλ στους «πράσινους».

Ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα στην Ελλάδα, μίλησε στον «NovaΣΠΟΡ FM» για την έγκριση του φακέλου του Φεϊζάλ από την ΕΕΑ, αλλά και για το τι μέλει γενέσθαι Αναλυτικά αναφέρθηκε:

Στο αν περίμενε τη συγκεκριμένη εξέλιξη: «Όταν υπάρχει ένας πλήρης φάκελος, το περιμένεις, ναι. Απλά δεν περιμέναμε σήμερα την απόφαση. Γιατί η Ελλάδα, λειτούργησε σαν Ελλάδα. Καθυστερήσαμε αρκετά επειδή αλλάξαμε έναν νόμο για να μπορεί κάποιος αλλοδαπός να αγοράσει μία ΠΑΕ, αλλά αφήσαμε μέσα τα ίδια άρθρα. Παρόλα αυτά, οι 6-0 ψήφοι υπέρ, τα λένε όλα».

Στο ποια ήταν τα έγγραφα που ελέγχθηκαν από την ΕΕΑ: «Εκτός από τα τυπικά, ταυτότητες, ΑΦΜ, διαβατήρια και λοιπά, αυτό που έχει μεγάλη βαρύτητα για την Επιτροπή, είναι τα τραπεζικά του στοιχεία. Και αποδείξαμε μέσω μίας αραβικής και μιας ευρωπαϊκής αυτά που μας ζήταγαν».


Στο αν η δυσπιστία στο πρόσωπο του Φεϊζάλ οφείλεται στις παλινωδίες με τους προηγούμενους πρίγκιπες: «Θα ήταν άδικο να πούμε κάτι τέτοιο. Όταν κάνεις μια προσπάθεια, κάνεις μία προσπάθεια. Να ξέρετε πως η οικογένεια του πρίγκιπα, ο πατέρας του δηλαδή, είναι κορυφαίος κρατικός λειτουργός. Τα μεγέθη τρομάζουν. Ακόμη κι εγώ τσιμπιέμαι, για να δω αν είναι πραγματικότητα. Καταλαβαίνω την επιφύλαξη του κόσμου. Είναι δεδομένη. Όταν όμως έρχεται κάποιος και δίνει Συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα, δεν είναι τρελός. Ήρθε με το μπίζνες πλαν και θα είναι χαρά για κάθε Παναθηναϊκό αυτό που θα συμβεί. Εξάλλου, κατατέθηκε στην επιτροπή και είναι πλέον δεσμευτικό».

Στο αν γνωρίζει από ποιον θα πάρει τελικά τις μετοχές που πλέον έχουν μεταβιβαστεί στο «Σωματείο»: «Εμείς είδαμε ένα συμφωνητικό και το κρίνουν οι νομικοί μας. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου. Εμείς πλέον έχουμε την έγκριση να συμμετέχουμε και αύριο ή μεθαύριο θα μιλήσουμε με την ΠΑΕ για να γνωστοποιήσουμε τις κινήσεις και να προχωρήσουμε».

Στο αν έχει υπάρχει επαφή με τον Γιάννη Αλαφούζο: «Διάβαζα τις εκτιμήσεις του στο twitter. Την μία έλεγε... ποιος πρίγκιπας και την άλλη τους καλωσόριζε. Ανεξάρτητα του τι θέλουμε για τον Παναθηναϊκό, κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει πως βγήκε μπροστά σε μία δύσκολη στιγμή. Αν και ο Φεϊζάλ είχε ζητήσει και γραπτώς μάλιστα για συνδιοίκηση, αλλά δεν του δόθηκε».

Στο αν ο πρίγκιπας έχει μιλήσει με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη: «Συζητήσαμε, αλλά ο Βαρδινογιάννης αποφάσισε να δώσει τις μετοχές στο... σωματείο, το οποίο θα ιδρυθεί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ