2018-02-24 10:17:18
Φωτογραφία για Ηράκλειο: Στο μαντρί εκτός από τα πρόβατα, είχε και καλάσνικοφ 59χρονος κτηνοτρόφος
Το ενδεχόμενο να εμπλέκεται σε διάφορες παράνομες πράξεις ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας για έναν 59χρονο κτηνοτρόφο που συνέλαβαν το μεσημέρι της Πέμπτης, μετά

από έρευνα στο ποιμνιοστάσιο της ιδιοκτησίας του όπου βρήκαν παράνομο οπλισμό κρυμμένο δίπλα στα... πρόβατα!

Στο μαντρί βρέθηκαν ένα πολεμικό όπλο Καλάσνικοφ με πτυσσόμενο κοντάκι και ένα πιστόλι, τα οποία εστάλησαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για να γίνει βαλλιστική εξέταση και να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση. Μαζί με τα όπλα, κατασχέθηκαν δυο γεμιστήρες, φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και είδη για τον καθαρισμό όπλων.

Οι αστυνομικοί, που συνεχίζουν την προανάκριση επανεξετάζοντας τους φακέλους με ανεξιχνίαστες ληστείες σε όλη την Κρήτη, σχημάτισαν δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή σε βάρος του κατηγορούμενου κτηνοτρόφου, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Εν τω μεταξύ στο πλαίσιο ανάλογης επιχείρησης σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης, συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ρένας 32χρονος Έλληνας, μετά έρευνα που έγινε στο σπίτι του όπου βρέθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο, ένα πιστόλι, τρεις γεμιστήρες και φυσίγγια πολεμικού όπλου. Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ τα δυο όπλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ