2018-02-24 16:21:18
Φωτογραφία για «Είναι τελείως ακινητοποιημένος…»: Αυτή είναι η κατάσταση του Ηλία Βρεττού μετά το χειρουργείο!
Ο Ηλίας Βρεττός χθες υποβλήθηκε σε διπλό πολύωρο χειρουργείο σε κλινική στο Φάληρο. Αυτό ήταν το πρώτο, καθώς τη Δευτέρα θα ακολουθήσει ακόμη μια επέμβαση.

Ο τραγουδιστής σήμερα ένιωσε καλύτερα και θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη και τα χιλιάδες μηνύματα που του στέλνει. Στην εκπομπή "Επιτέλους Σαββατοκύριακο", αποκαλύφθηκε ποια είναι ακριβώς η κατάσταση του μετά το χειρουργείο.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γεωργιάδης, ανέφερε στον αέρα της εκπομπής: "Σήμερα είναι λίγο καλύτερα. Χθες ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα. Όσοι τον έχουν δει από κοντά λένε ότι έχει τρομερό ψυχικό σθένος και τα αντιμετωπίζει όλα πολύ θετικά… Είναι ακινητοποιημένος τελείως στο κρεβάτι. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα…".

Μεταξύ άλλων, η Ναταλία Γερμανού, έστειλε τις ευχές της στον τραγουδιστή: "Είναι στα χέρι πολύ καλών γιατρών, σε ένα πολύ καλό νοσοκομείο. Του στέλνουμε όλοι μας την αγάπη. Ηλία δες το ότι θα ξεκουράσεις και τη φωνή σου λίγο. Είναι τόσο δυνατό παιδί, τόσο θετικός άνθρωπος και τόσο ψύχραιμο παλικάρι…".

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ