2018-02-24 17:06:50
Φωτογραφία για 15χρονη σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ στο καλλιτεχνικό πατινάζ
Η 15χρονη σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ στο καλλιτεχνικό πατινάζ και ρίχνει από τον θρόνο την 18χρονη Evgenia Medvedeva. Κάπως έτσι γράφει ιστορία η 15χρονη Alina που κεντρίζει τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα τελευταία δύο χρόνια σε ανώτερο διεθνές επίπεδο, ήταν η Evgenia και κανείς άλλος. Αλλά αυτό ήταν μέχρι που η Alina ανέδειξε τον καλύτερο της εαυτό μπροστά στη σκηνή και έγινε η μόνη πατινέρ που κατάφερε να εκθρονίσει την Evgenia από το χρυσό που πήρε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νωρίτερα φέτος.

Μοιράζονται την ίδια αίσθηση για να φτάσουν σε ένα υψηλό επίπεδο και κατά τη διάρκεια του μικρού προγράμματος των Ολυμπιακών Αγώνων της Τρίτης το βράδυ μοιράστηκαν την ίδια σκηνή με την 15χρονη να σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ στο καλλιτεχνικό πατινάζ.

Η Evgenia βγήκε πρώτη στην σκηνή και έκανε ακόμα ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Τότε ήρθε η Alina, η οποία δεν γνώριζε ότι δεν θα κάνει πατινάζ υπό την μουσική του Τσαϊκόφσκι και τελικά κατέληξε να κάνει πατινάζ με μουσική από την ταινία Black Swan (και Moonlight)
. Η Alina πραγματοποίησε έναν από τους πιο δύσκολους συνδυασμούς άλματος από οποιαδήποτε γυναίκα σε οποιοδήποτε πρόγραμμα. Συγκεκριμένα έκανε τρία άλματα εις τριπλούν, συμπεριλαμβανομένου και ενός τριπλού Lutz και έναν συνδυασμό από τριπλούς κύκλους, κερδίζοντας 82.92 πόντους.

Η Alina τόνισε:

Είμαι χαρούμενη που παρουσίασα ένα καθαρό πρόγραμμα και είμαι ευγνώμων γι’αυτό ,δεν θεωρώ ότι είναι το καλύτερό μου, μπορώ και καλύτερα. Ο επόμενός μου στόχος είναι να έχω ένα “καθαρό” πρόγραμμα ελεύθερου πατινάζ

Η συμπατριώτισσά της Evgenia Medvedeva , ήρθε δεύτερη με 81.61 πόντους.

Η Evgenia Medvedeva δήλωσε:

Ήμουν ήρεμη όταν έκανα το πρόγραμμά μου, οι αγώνες συνεχίζονται όμως. Είμαι χαρούμενη που έθεσα έναν καινούργιο προσωπικό ρεκόρ. Είμαστε φίλες με την Alina, κάνουμε μαζί πρόβες και της μιλάω συνέχεια

Η Medvedeva θεωρούνταν το φαβορί για μια νίκη στην Πιονγκτσάνγκ αλλά έσπασε το πόδι της και πονούσε κατά τη διάρκεια της πρόβας με αποτέλεσμα να χάσει για πρώτη φορά στα δυόμιση χρόνια τον Ιανουάριο, όταν την κέρδισε η Zagitova στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ