2018-02-24 18:07:17
Φωτογραφία για Μήπως οι άντρες ξοδεύουν τελικά πολλά περισσότερα για ρούχα από τις γυναίκες;
Μία νέα έρευνα στη Μ. Βρετανία κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα, τονίζοντας όμως ότι δεν τους ενδιαφέρει να είναι "in fashion".

Αν μέχρι στιγμής νόμιζες ότι ψωνίζεις υπερβολικά, σε βάθμο που ίσως έχεις και εμμονή με το shopping, τα νέα είναι μάλλον ευχάριστα. Μία πρόσφατη έρευνα στη Μεγάλη Βρετανία απέδειξε, ότι τελικά οι άντρες - και όχι οι γυναίκες - ξοδεύουν πολλά περισσότερα χρήματα σε ρούχα!

Η έρευνα που διεξήχθη από την American Express και τη Nectar, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άντρες ξόδευαν 43% περισσότερο για ψώνια κάθε μήνα (περίπου £115) σε αντίθεση με τις γυναίκες που ξόδευαν μόνο £81.

Παρά τα παραπάνω στοιχεία βέβαια οι περισσότεροι άντρες παραδέχτηκαν ότι δεν τους ενδιαφέρει το στυλ ούτε το να "είναι στη μόδα", τη στιγμή που οι γυναίκες δήλωναν ότι ένα καινούργιο stylish outfit μπορούσε να τους αλλάξει τη διάθεση. Τις καταλαβαίνουμε απόλυτα.

Την επόμενη φορά λοιπόν που κάποιος άντρας θα σε επιπλήξει τονίζοντας ότι ίσως ψωνίζεις υπερβολικά, θα του απαντήσεις με πραγματικά στατιστικά στοιχεία!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ