2018-02-24 21:52:30
Φωτογραφία για Μπουνιές live στο πλατώ μεταξύ Ρώσου παρουσιαστή και Ουκρανού [video]
Στα χέρια πιάστηκαν ο παρουσιαστής του ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου NTV Αντρέι Νόρκιν με τον Ουκρανό πολιτικό αναλυτή Ντμίτρι Σουβόροφ κατά την διάρκεια της ζωντανής εκπομπής «Σημείο συνάντησης» για (τι άλλο;) την κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία.

Ο καβγάς ξεκίνησε όταν κατά τη διάρκεια της συζήτησης Γερμανός πολιτικός που είχε επισκεφθεί την περιοχή της ανατολικής Ουκρανίας είπε ότι εξαιτίας των εχθροπραξιών στην ανατολική Ουκρανία σκοτώθηκαν εκατοντάδες παιδιά. « Πρέπει τελικά να αναγνωρίσετε την αλήθεια ότι εκεί σκοτώνονται παιδιά. Πυροβολούνται άνθρωποι και παιδιά» δήλωσε ο πολιτικός

Τότε, ο πολιτικός αναλυτής από την Ουκρανία Ντμίτρι Σουβόροφ ζήτησε από τον Γερμανό να παρουσιάσει φωτογραφίες με τους νεκρούς. Εκείνη τη στιγμή ο Νόρκιν πλησίασε τον Ουκρανό αναλυτή και τον έπιασε από τον ώμο. Ο Σουβόροφ προσπάθησε να τον αποφύγει και άρχισε να κουνάει τα χέρια, με αποτέλεσμα να αρχίσει η μεταξύ τους χειροδικία και οι παρευρισκόμενοι στο στούντιο να προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Σε ανακοίνωσή του, το ρωσικό κανάλι ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές, λέγοντας πως «η εκπομπή «Σημείο συνάντησης» είναι ζωντανή. Τα θέματα που συζητούνται είναι τα πιο καυτά θέματα της επικαιρότητας. Συμβαίνει οι συμμετέχοντες στην εκπομπή να μην μπορούν να είναι εγκρατείς».

Δείτε το βίντεο από το ρωσικό NTV:
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ