2012-05-30 08:33:06
Φωτογραφία για «Έξτρα» δάνειο για Παναθηναϊκό
Ο Γιάννης Αλαφούζος κατάφερε να βάλει κι άλλο όπλο στην… φαρέτρα του Παναθηναϊκού, στην μάχη που δίνει ο σύλλογος να αποκτήσει άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αφού εξασφάλισε από την Τράπεζα Πειραιώς δάνειο 5 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο θα το παρουσιάσει στο δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ για να αποδείξει πως εκτός των 4,2 εκ. € που εξοφλούν τους παίκτες, υπάρχει και πλάνο βιωσιμότητας.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη τράπεζα, με την οποία έχει άριστες διασυνδέσεις η οικογένεια Βαρδινογιάννη μια και έχει ποσοστό, έχει… ξηγηθεί πολύ καλά στον Παναθηναϊκό. Και σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις. Εκτός του δανείου, η «Πειραιώς» έκανε τις οικονομικές διευκολύνσεις με την προπληρωμή της επιταγής από τη Λάτσιο για την πώληση του Σισέ (ήταν το ποσό να το λάβει η ομάδα τέλη Ιουνίου) αλλά και εξαργύρωσε μέρος της εγγυητικής επιταγής!

Από εκεί και πέρα, το χαρτί του δανείου που θα αποδεικνύει και το πλάνο βιωσιμότητας που υπάρχει θα συμπεριληφθεί στα χαρτιά που θα εξετάσει η επιτροπή, αλλά το ποσό, μάλλον θα εκταμιευθεί μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Πηγή: sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ληστές... πεινασμένοι
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ληστές... πεινασμένοι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ