2018-03-01 21:43:53
Φωτογραφία για Λάρισα - Αεκ 2-1 για το κύπελλο Ελλάδος
Σε ακόμη ενα παιχνίδι ευνοήθηκε απο την διατησία η ΑΕΚ αφού στο 53΄ του αγώνα ο Μοράντ χτύπησε εν ψυχρώ αντίπαλό του στη γραμμή του πλαγίου. Ο Ζαχαριάδης (αλλά και ο βοηθός Μερκενίδης) όχι μόνο δεν έδωσαν το φάουλ και την κόκκινη κάρτα στον παίκτη της Ένωσης, αλλά άφησαν τη φάση να συνεχιστεί. Οι παίκτες της ΑΕΛ σταμάτησαν και ο Μασούντ από οριακή θέση οφσάιντ έφυγε για να σκοράρει.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Πρόκειται για μία απίστευτη φάση υπέρ της ΑΕΚ που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αντί να χάσει παίκτη με κόκκινη, έβαλε και γκολ-οφσάιντ! Γκολ πολύ σημαντικό για την εξέλιξη ενός κλειστού ματς και μάλιστα σε αγώνα για το κύπελλο που όλοι γνωρίζουν πόσο μετράει το εκτός έδρας γκόλ.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (90' Γιοβάνοβιτς), Αγκάνοβιτς (81' Λεοζίνιο), Ντέλετιτς, Κρίζμαν, Ναζλίδης (86' Χούμπτσεφ).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Χουλτ (79' Γκάλο), Μοράν, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Μπακασέτας, Κλωναρίδης (69' Γαλανόπουλος).

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ