2018-03-05 09:49:16
Φωτογραφία για ΝΕΚΡΟΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΠΟΔΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ''ΤΡΕΛΗ'' ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ
Από ένα χωριό των Φαρσάλων φαίνεται να ξεκίνησε ο οδηγός που έφτασε μέχρι τα διόδια της Τραγάνας κινούμενος ανάποδα στην Εθνική Οδό. Ο οδηγός του αυτοκινήτου ανασύρθηκε νεκρός, μετά από σύγκρουση με δύο περιπολικά και δύο φορτηγά, με τα οποία είχε στηθεί το μπλόκο από την Αστυνομία. Ο οδηγός με το σπασμένο παρμπρίζ οδηγούσε σε έξαλλη κατάσταση όλη αυτήν την απόσταση, από τη Μαγνησία μέχρι τις Θερμοπύλες, εκτοξεύοντας αντικείμενα από τα παράθυρα, ενώ όσες φορές επιχείρησαν να τον πλησιάσουν περιπολικά, τα εμβόλισε.

Πέρασε ανάποδα τα διόδια της Μαυρομαντήλας και της Αγίας Τριάδας, σπάζοντας τις μπάρες και όταν έφτασε στο ύψος των Θερμοπυλών σταμάτησε για λίγο. Ενώ όλα έδειχναν ότι θα τελείωνε η τρελή πορεία και η καταδίωξή του, εκείνος όταν πήγαν να τον πλησιάσουν τα περιπολικά, μπήκε ξανά στο αυτοκίνητό του και ανέπτυξε πορεία, φεύγοντας από το σημείο, πάντα οδηγώντας ανάποδα.

Λίγο πριν από τα διόδια της Τραγάνας, η Αστυνομία έστησε μπλόκο με δύο περιπολικά και δύο φορτηγά, όμως ο οδηγός χωρίς να κόψει ταχύτητα έπεσε πάνω τους, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του, αλλά και τον τραυματισμό του οδηγού του ενός φορτηγού, ο οποίος δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί από το όχημά του.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ