2018-03-06 09:49:41
Φωτογραφία για Πετρούπολη:Τι ήθελαν να «κουκουλώσουν» και δολοφόνησαν το άτυχο βρέφος
Ενδείξεις οι οποίες οδηγούν σε σενάρια που προκαλούν αποτροπιασμό  εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σχετικά  με την ταυτότητα της μητέρας του άτυχου βρέφους που βρέθηκε δολοφονημένο μέσα σε σκουπίδια  στην Πετρούπολη αλλά και σε άλλους πιθανούς δράστες οι οποίοι εμπλέκονται στο έγκλημα.

Μάλιστα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές φαίνεται να οδηγούν τόσο στην Πετρούπολη όσο και στο Περιστέρι, περιοχές τις οποίες έχουν ερευνήσει κυριολεκτικά πόρτα – πόρτα.

Τα σενάρια

Οι αστυνομικοί εξετάζουν πλέον δύο ενδεχόμενα, το ένα από αυτά μάλιστα θεωρείται πιο πιθανό. Αυτό που εικάζουν λοιπόν είναι η μητέρα του παιδιού να είναι ανήλικη και να είχε ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και μάλιστα ο πατέρας  του μωρού να είναι στενό συγγενικό της πρόσωπο το οποίο δολοφόνησε το μωρό για να μην αποκαλυφθεί το ανοσιούργημά του, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας espresso.


Μάλιστα οι αστυνομικοί φοβούνται πως ίσως και η μητέρα του μωρού  αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας καθώς όπως όλα δείχνουν γέννησε σε ιδιωτικό χώρο και όχι σε ιατρείο ή κλινική ίσως επειδή της έχουν απαγορεύσει να ζητήσει ιατρική βοήθεια για να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα των ενόχων του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Το σενάριο αυτό φαίνεται να είναι αρκετά πιθανό καθώς έπειτα από ενδελεχείς έρευνες που διενεργήθηκαν σε δημόσια νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές, μαιευτήρια ακόμη και σε ιδιωτικά γυναικολογικά ιατρεία δεν εντοπίστηκε κάποιο στοιχείο που να έδειχνε πως κάποια γυναίκα χρειάστηκε βοήθεια κατά τη διάρκεια της γέννας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ