2018-03-06 09:57:35
Φωτογραφία για Έρχεται μεγάλη «σκούπα» στον Ολυμπιακό και... νέο πρότζεκτ ενόψει!
Στη μαύρη λίστα Γκαρθία, Μιραλάς, Οφόε, Πάρντο και άλλοι...«Τελείωσε» ο Γκαρσία;

Προς την έξοδο από το «Καραϊσκάκης» παίζει να είναι ακόμα και ο Κώστας Φορτούνης...          

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Ο φετινός Ολυμπιακός θεωρείται αποτυχημένος και στο λιμάνι θα πάρουν σκούπα για να... καθαρίσουν πολλούς ποδοσφαιριστές και όχι μόνο!

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει την επόμενη μέρα μιας και το πρωτάθλημα χάθηκε, ενώ στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο κοιτούν την δεύτερη θέση μπας και καταφέρουν να σώσουν τίποτα μέσω του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ομως, και αυτός ο στόχος δεν μοιάζει τόσο εφικτός, ειδικά με την εικόνα που βγάζουν οι Πειραιώτες στον αγωνιστικό χώρο.

Το σύνολο του ρόστερ τελεί υπό κρίση, καθώς μόλις 2-3 ποδοσφαιριστές (όπως είναι ο Προτό) μπορούν να θεωρούνται σίγουροι και οι υπόλοιποι παίζουν το μέλλον τους στα εναπομείναντα έξι παιχνίδια του πρωταθλήματος.


Ο νέος Ολυμπιακός

Στη... μαύρη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται φυσικά και ο Όσκαρ Γκαρθία με τον Ισπανό προπονητή να μετράει στα 7 τελευταία ματς μόλις 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είχε μπροστά του δύο μήνες για να παρουσιάσει έργο και τελικώς... παρουσιάζει την ομάδα του ολοένα και χειρότερη και οι πιθανοί αντικαταστάτες του ήδη ακούγονται (Βλάνταν Μιλόγεβιτς και Πέδρο Μάρτινς).

Στο λιμάνι έχει ήδη ανοίξει η κουβέντα για την επόμενη μέρα στο σύλλογο και επίκεινται σαρωτικές αλλαγές τόσο στο Ρέντη, όσο και στην Πλατεία Αλεξάνδρας με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει ειλημμένη απόφαση από τα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης για ριζική ανανέωση σε πρόσωπα και καταστάσεις και μάλιστα τονίζεται πως ορισμένες κινήσεις θα προκαλέσουν αίσθηση!

Η φιλοσοφία του καλοκαιριού

Οσον αφορά τον αγωνιστικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού της νέας σεζόν (2018-19) θα βασιστεί πάνω σε μια φιλοσοφία που είναι:

1) η απόκτηση ποδοσφαιριστών με φιλοδοξία και διάθεση να προσφέρουν στον Ολυμπιακό χωρίς να σκέφτονται μεταγραφή!

2) να αξιοποιηθούν οι πολλοί δανεικοί του συλλόγου

3) να αποκτηθούν οι καλύτεροι παίκτες από την ελληνική αγορά

4) οι μεταγραφές του εξωτερικού να είναι ποδοσφαιριστές που μπορούν να αναλάβουν ηγετικό ρόλο στον Ολυμπιακό των επόμενων ετών.

Τα ονόματα που ήδη ακούγονται Δεν άργησαν να δουν το φως της δημοσιότητας και τα πρώτα ονόματα που θα πάρουν... σκούπα από το λιμάνι με τους Οφόε, Πάρντο και Τζούρτζεβιτς να είναι στην κορυφή της λίστας, ενώ ξένο σώμα δείχνει να είναι ήδη ο Σεμπά και φαίνεται να έχει διακοπεί κάθε προσπάθεια και για τη σύναψη νέου συμβολαίου με τον Μποτία. Στους παίκτες προς την έξοδο από το «Καραϊσκάκης» είναι ακόμα και ο Κώστας Φορτούνης...

Επίσης, ο Κέβιν Μιραλάς αγωνίζεται ως δανεικός από την Έβερτον στον Ολυμπιακό και με τις εμφανίσεις του που έχει δύσκολα ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς ύψους 5.600.000 ευρώ!

Πάντως, οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά το τέλος της Super League. Το ερυθρόλευκο επιτελείο έχει μπροστά του δύο μήνες για να δείξει σε τι επίπεδο αγωνιστικής συμπεριφοράς και προσφοράς μπορεί να βρεθεί και να αξιολογηθεί.

Η σκούπα, όμως, μοιάζει δεδομένη για πολλούς...
sdna.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ