2018-03-06 10:15:36
Φωτογραφία για Εισβολή αδίστακτων ληστών (Ρομά και Αλβανών) στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία στα βόρεια προάστια
Ανεξέλεγκτες δρουν ορισμένες συμμορίες που χτυπάνε καταστήματα και σπίτια, ακόμη και γνωστών τραγουδιστών, ηθοποιών και επιχειρηματιών, στα βόρεια προάστια. Μόλις την περασμένη εβδομάδα μια τέτοια συμμορία εισέβαλε στο σπίτι του τραγουδιστή Τριαντάφυλλου με τσεκούρια.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Σύμφωνα με το newsit, μικτή συμμορία Ρομά και Αλβανών, αποτελούμενη από τουλάχιστον 9 άτομα, έχει σκορπίσει τον τρόμο σε ιδιοκτήτες κατοικιών, καταστημάτων, ακόμα και περιπτέρων, στα βόρεια προάστια της Αττικής.

Πρόσφατα εισέβαλαν στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία από το χώρο του φαρμάκου. Ο ιδιοκτήτης της μονοκατοικίας στην περιοχή του Καπανδριτίου, το απόγευμα της Πέμπτης, ήταν στην αυλή του σπιτιού του και πότιζε τα λουλούδια στον κήπο.

Ξαφνικά εισέβαλαν στον περίβολο έξι άγνωστα άτομα, που είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες και τον ακινητοποίησαν, απειλώντας τον με τσεκούρια, μαχαίρια κι ένα όπλο.


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, οι κακοποιοί ρώτησαν τον ιδιοκτήτη της μονοκατοικίας εάν υπάρχουν συγγενείς του στο εσωτερικό του σπιτιού.

Όταν τους απάντησε αρνητικά, καθώς η σύζυγος του και το παιδί του είχαν πάει βόλτα, τον υποχρέωσαν να μπουν μαζί στο εσωτερικό της μονοκατοικίας, όπου και τον κράτησαν όμηρο, ανακρίνοντάς τον παράλληλα, προκειμένου να τους αποκαλύψει πού έχει κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.

Οι κακοποιοί, αφού άρπαξαν κοσμήματα και μετρητά αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ, έφυγαν από τη μονοκατοικία, αφού πρώτα έδεσαν και φίμωσαν τον ιδιοκτήτη. Βέβαια πήραν τα κλειδιά από το αυτοκίνητό του, έκοψαν τις γραμμές στο σταθερό τηλέφωνο, πήραν μαζί τους το κινητό του τηλέφωνο, αλλά και το υλικό από το κλειστό κύκλωμα του σπιτιού, προκειμένου να μην αφήσουν πίσω τους το παραμικρό στοιχείο.

Πηγή: IN
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ