2018-03-06 11:31:18
Φωτογραφία για Να πώς μέσα σε 10 λεπτά μπορείς να αλλάξεις τα ερωτικά σου
Το Facebook το δοκίμασες και έπεσες πάνω σε ένα σωρό άσχετους και "λάθος" τύπους. Σε κοινές παρέες δεν υπάρχει κάποιος που να σε ενδιαφέρει ερωτικά. Στη δουλειά δεν το σκέφτεσαι με τίποτα να δεις εκείνον τον συνάδελφο "αλλιώς". Και από χόμπι, δεν σου κάνει "κλικ" να ξεκινήσεις κάτι.

Νομίζεις ότι είσαι σε τέλμα. Πιστεύεις ότι δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίσεις κάποιον που να σου γεμίσει το στομάχι πεταλούδες.

Όμως, ξέρεις τι; Κάτι σου ξεφεύγει, και αυτό το κάτι θα στο αποκαλύψουμε εμείς, ελπίζοντας να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις προς το καλύτερο την ερωτική σου ζωή. 

 Δύο είναι οι μαγικές λέξεις: Dating app.

Χρειάζεσαι λίγο χρόνο, και όρεξη, για να κατεβάσεις τη σωστή εφαρμογή η οποία θα σε φέρει πιο κοντά στον άνθρωπο των ονείρων σου.

10 λεπτά = 1000 πιθανότητες να τον βρεις

Πάμε, λοιπόν, να το δούμε στην πράξη, χρησιμοποιώντας το Badoo, το dating network που χρησιμοποιείται περισσότερο σε όλο τον κόσμο, και συγκεκριμένα έχει πάνω από 373 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες.


Bήμα 1ο: Κατέβασμα

Διάρκεια: 1μισι λεπτό (με χάζεμα)

Αρχικά, αναζητάς την εφαρμογή. Μπορείς να το κάνεις είτε στο iTunes, είτε στο Play Store. Πάτα Badoo και μη σου κάνει εντύπωση το ότι είναι στα trending. Πολύς κόσμος ψάχνει ακριβώς το ίδιο με εσένα και αυτό μόνο καλό νέο είναι!

Αφού, λοιπόν, βρεις την εφαρμογή, πατάς πανεύκολα "κατέβασμα". Εναλλακτικά μπορείς να μπεις και από τον υπολογιστή σου αν θες, αλλά εμείς μιλάμε σήμερα για κινητό - μη χάνουμε χρόνο! Απλά σου λέμε ότι η διαδικασία είναι ίδια. Μόνο που δεν κατεβάζεις τίποτα, απλά μπαίνεις badoo.com και κάνεις τα παρακάτω:

Βήμα 2ο: Προφίλ

Διάρκεια: 5 λεπτά (με προσπάθεια για λήψη νέων selfies)

Μόλις κάνεις την εγγραφή, θα σου ζητηθεί να απαντήσεις σε πολύ απλές ερωτήσεις, που θα σε βοηθήσουν στη δικτύωση. Βασικά πράγματα, όπως το φύλο σου, αν μπήκες για να chat, γνωριμία ή για καινούργιους φίλους. Απάντησε με ειλικρίνεια και συνέχισε, ανεβάζοντας μια φωτογραφία σου! Βάλε στο προφίλ σου όλα εκείνα που πιστεύεις ότι είναι καλό να ξέρουν όσοι σε "δουν" και...

Βήμα 3ο: Παιχνίδι

Διάρκεια: 3 λεπτά (και δε θα θες να σταματήσεις)

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα σε λίγα λεπτά, θα αρχίσεις να παίρνεις μηνύματα και αντιδράσεις από άντρες που σε βρήκαν ενδιαφέρουσα. Το τσέκαραν οι ελεύθερες του γραφείου και το επιβεβαίωσαν: ετοιμάσου για βροχή θαυμαστών, όχι όμως σε βαθμό που να είναι ενοχλητική. Το Badoo βάζει όριο 2 αναπάντητων μηνυμάτων σε κάθε θαυμαστή σου. Ναι, ναι, τέλος εκείνοι οι μονόλογοι που δεν παλεύονται στο Facebook και όχι μόνο (9:05 Tι κάνεις, 9:15 Kούκλα; /5 μέρες μετά: Δε μου μιλάς; /1 αιώνα μετά: είσαι πολύ όμορφη). Εδώ τα μηνύματα είναι τόσα όσα!

Και όσο η βροχή θα πέφτει, μπορείς να κάνεις το ψάξιμό σου και να ξεκινήσεις το παιχνίδι. Αγαπημένη ασχολία όσων έχουν Badoo, είναι να αναζητούν εμφανισιακά όμοιους άντρες/γυναίκες με διάσημους... Να πχ έχω αποδεικτικά από αναζήτηση για Keanu Reeves. Εντάξει, άφησα μόνο τους πρώτους 4 άντρες που προέκυψαν στην αναζήτηση, αλλά εσύ έχεις όλο το χρόνο να δεις και τους 1398 που έχουν ομοιότητες με τον γνωστό ηθοποιό.

Σωσίες στο pc, People nearby στο κινητό

Βρίσκεις κάποιον σου κάνει "κλικ", και αμέσως μπορείς να συνομιλήσεις μαζί του. Θες να αναζητήσεις με άλλο κριτήριο μήπως βρεις αυτόν που θα σου κάνει κλικ; Τσεκάρεις ποιοι πήγαν στα ίδια μέρη με εσένα ή είναι κοντά σου. Άτομα που διασταυρώθηκαν οι δρόμοι σας... και που ξέρεις, μπορεί να ξαναδιασταυρωθούν!

Στο μεταξύ όλα αυτά με ασφάλεια, καθώς υπάρχουν τα πιστοποιημένα προφίλ (με κινητό αριθμό ή social medium) και φωτογραφία που ζητείται. Επίσης, εσύ μπορείς να στείλεις "αίτημα για σέλφι" ώστε να δεις αν αυτό που βλέπεις είναι όντως αληθινό.

Let's date

Όπως βλέπεις, 10 λεπτά είναι αρκετά για να ανοίξεις ένα νέο παράθυρο στην ερωτική σου ζωή. Το καλό με το dating μέσω app, είναι ότι τόσο εσύ όσο και ο άλλος, έχετε ακριβώς το ίδιο πράγμα στο μυαλό σας. Αποφεύγεις τις κακοτοπιές, βρίσκεις ανθρώπους με τα ίδια ενδιαφέροντα, τσεκάρεις αν είναι "αληθινοί" αυτοί που μιλάς, διασκεδάζεις και το απολαμβάνεις.Yaba da Badoo!

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ