2018-03-06 12:00:23
Φωτογραφία για Δήμητρα Ματσούκα: Οι νέες εξελίξεις για το τροχαίο που προκάλεσε η ηθοποιός
Tο τροχαίο που προκάλεσε η Δήμητρα Ματσούκα έχει γίνει από τα μεγαλύτερα θέματα της ημέρας και όχι άδικα.

Η ηθοποιός σύμφωνα με τα ρεπορτάζ μπήκε στο αμάξι της, την ώρα που ένα διερχόμενο συγκρούστηκε με την ανοιχτή της πόρτα. Η οδηγός και η όμορφη πρωταγωνίστρια αντάλλαξαν μερικές κουβέντες και κανόνισαν να τα πουν μια άλλη μέρα, καθώς εκείνη είχε παράσταση και βιαζόταν να πάει στο θέατρο.

Μετά από 40-50 μέτρα, όπου η Δήμητρα Ματσούκα είχε ξεκινήσει, την σταμάτησε φίλος της οδηγού, με σκοπό να πάρουν την αστυνομία, λέγοντάς της χαρακτηριστικά «Όχι δεν θα φύγεις». Τότε η γνωστή ηθοποιός άρχισε να τους παρακαλά να την αφήσουν καθώς είχε παράσταση και έπρεπε να βρίσκεται στο θέατρο.

Η μητέρα της Δήμητρας μίλησε στην εκπομπή Tatiana Live και περιέγραψε ακριβώς τι συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ ξέσπασε για τα ψευδή δημοσιεύματα.

«Το όχημά της ήταν ανασφάλιστο, κάτι το οποίο κάτι το οποίο διαπιστώθηκε από την ασφαλιστική εταιρεία και την τροχαία
. Η κ. Ματσούκα πήγε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου της και την ώρα εκείνη χτύπησε με την πόρτα του οδηγού (δηλαδή τη δική της πόρτα) το άλλο όχημα που έστριβε από δεξιά, με αποτέλεσμα να προκαλέσει ζημιές στην πόρτα του συνοδηγού. Το αυτοκίνητό τους υπέστη ζημιές στη δεξιά πλευρά. Εν συνεχεία, η κ. Ματσούκα εγκατέλειψε το όχημα, το οποίο μεταφέρθηκε με γερανό στην τροχαία, καθώς ήταν ανασφάλιστο», είπε ο συνεπιβάτης του αυτοκινήτου με το οποίο συγκρούστηκε η Δήμητρα Ματσούκα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα συνέβησαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ