2018-03-06 12:59:53
Φωτογραφία για Με μεγάλη επιτυχία η θεατρική παράσταση Γυμνασίου - Λυκειακές Τάξεις Φυτειών: «Δεν πληρώνω – Δεν πληρώνω», του Ντάριο Φο, στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ: Γιάννης Γιαννακόπουλος)
            Την εξαιρετική θεατρική παράσταση, με τίτλο «Δεν πληρώνω – Δεν πληρώνω» του Ιταλού νομπελίστα Ντάριο Φο, παρουσίασε την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου - Λυκειακές Τάξεις Φυτειών στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, στα πλαίσια του 9ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Αιτωλοακαρνανίας. 

ΒΙΝΤΕΟ             Η θεατρική ομάδα μαθητών του Γυμνασίου και Λυκείου Φυτειών υπό την καθοδήγηση των καθηγητών: της κας Βλάχου Ευαγγελίας, του κ. Κοντοδήμου Δημήτριου και του κ. Αντωνάκου Αντώνη παρουσίασαν το έργο του Ιταλού νομπελίστα Ντάριο Φο «Δεν πληρώνω – Δεν πληρώνω» που είναι μια ανατρεπτική επίκαιρη σάτιρα       Η εξαιρετική κωμωδία χαρακτηρίζεται ως ανατρεπτική σάτιρα. Η επιτυχία της έγκειται στο γεγονός πως προκαλεί άφθονο γέλιο αλλά ταυτόχρονα θέτει ορισμένα σημαντικά ερωτήματα κοινωνικού περιεχομένου στα οποία οι θεατές καλούνται να απαντήσουν. Το διαχρονικό αυτό έργο μιλά για την επανάσταση των απλών ανθρώπων, όταν η ακρίβεια έχει φτάσει στο απροχώρητο, όταν απολύσεις, μειώσεις ωραρίου, αμοιβών και αυξήσεις φόρων έχουν γίνει καθημερινές καθιστώντας τη ζωή δυσκολότερη από ποτέ. Ο ένας μετά τον άλλον οι ήρωες του έργου υψώνουν το ανάστημα και τη φωνή διαμαρτυρίας τους.


       Η αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου ήταν γεμάτη απο κόσμο, τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό: μια σχεδόν επαγγελματικού επιπέδου παράσταση, που γέμισε χαρά και περηφάνεια τα παιδιά και τους γονείς τους....

-Ευχαριστούμε τον σκηνοθέτη Γιάννη Γιαννακόπουλο για το φωτογραφικό υλικό....
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ