2018-03-07 08:23:33
Φωτογραφία για Η Lenovo προωθεί την Επαυξημένη Νοημοσύνη
Στο πλαίσιο του MWC 2018, η Lenovo ενίσχυσε το όραμά της για τις τεχνολογικές καινοτομίες του 2018, μετακινώντας τη βασική της στρατηγική στην Επαυξημένη Νοημοσύνη.Προερχόμενη από το χώρο των PC, η Lenovo έχει δημιουργήσει μια από τις πιο ολοκληρωμένες συλλογές έξυπνων συσκευών AI, δίνοντάς τους μοναδικό πλεονέκτημα για την παροχή των τριών βασικών στοιχείων της Νοημοσύνης: Δεδομένα, Υπολογιστική Ισχύ και Αλγορίθμους. Μέσω των νέων τεχνολογιών AR, VR και φωνητικής ενεργοποίησης που παρουσιάστηκαν στην έκθεση, η Lenovo προσφέρει νέους ισχυρούς τρόπους για να ζήσετε, να εργαστείτε και να διασκεδάσετε. 

Από τα έξυπνα σχεδιασμένα νέα laptops Yoga 2-σε1 με φωνητική δυνατότητα, που λανσαρίστηκαν και τα Moto Mods που μεταμορφώνουν την εμπειρία του χρήστη, σε λύσεις προχωρημένων data center, η Lenovo εστιάζει στο AI σε όλες τις κρίσιμες ανθρώπινες συνδέσεις, από τις συσκευές έως και τα data center
. Στο MWC, η Motorola έδειξε τον τρόπο με τον οποίο συνεχίζει να θέτει προκλήσεις στον κλάδο, με τα χαρακτηριστικά των premium smartphone να προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές, αλλά και το πόσο η καινοτομία είναι στο ίδιο το DNA της εταιρείας, όπως φαίνεται και από τα Moto Mods που βοηθούν να παρακολουθείτε δείκτες ευεξίας και υγείας, μεταξύ άλλων. Το Μotorola Health Mod που παρουσιάζεται, σας επιτρέπει να μετρήσετε εύκολα τα πέντε ζωτικά σημεία σας, συμπεριλαμβανομένων και της ακριβής συστολικής και διαστολικής αρτηριακής πίεσης, όλα μέσω της συσκευής σας moto z. 

Επίσης, η Motorola ανακοίνωσε τα βασικά ευρήματα της πρόσφατης παγκόσμιας μελέτης Phone-Life Balance, η οποία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Dr. Nancy Etcoff, διάσημη εμπειρογνώμονα στη Συμπεριφορά του Μυαλού-Εγκεφάλου και της Επιστήμης της Ευτυχίας στο Harvard. Η μελέτη εντοπίζει προβληματικές συμπεριφορές που επηρεάζουν τις σχέσεις με τους γύρω μας αλλά και με τους εαυτούς μας και δείχνει πως οι χρήστες έχουν την τάση να δίνουν προτεραιότητα στο κινητό τους αντί για τους ανθρώπους στο περιβάλλον τους, με τα πιο ανησυχητικά αποτελέσματα να καταγράφονται στο νεότερο κομμάτι του πληθυσμού, που έχει μεγαλώσει στο ψηφιακό κόσμο.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
MasterBox Q300 από την Cooler Master
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
MasterBox Q300 από την Cooler Master
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ