2018-03-07 16:18:46
Φωτογραφία για Ένταση και ξύλο σε διαμαρτυρίες κατά των πλειστηριασμών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη [Βίντεο-Εικόνες]
Μέλη των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών επιχειρούν να εμποδίσουν πλειστηριασμό που βρισκόταν σε εξέλιξη, με την αστυνομία να δημιουργεί φραγμό και να τους εμποδίζει.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Επεισοδιακά διενεργούνται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί σήμερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στην Αθήνα σημειώθηκε ένταση σε συμβολαιογραφείο στην οδό Καποδιστρίου. Το περιστατικό ξεκίνησε, όταν ένας ένοικος του κτιρίου, όπου στεγάζεται το συμβολαιογραφείο, θέλησε να μπει στην πολυκατοικία.

Οι αστυνομικοί του απαγόρευσαν την είσοδο και τότε επιτέθηκαν στους αστυνομικούς οι συγκεντρωμένοι. Στη συνέχεια κατέβηκε η σύζυγός του, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για ένοικο και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Η αστυνομία σύμφωνα με καταγγελίες των διαδηλωτών επιτέθηκε με ιδιαίτερη βιαιότητα εναντίον τους. Χαρακτηριστική είναι και η φωτογραφία γυναίκας η οποία έπεσε αναίσθητη κατά τη διαμαρτυρία.


Νωρίτερα, μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν μπλόκο σε συμβολαιογραφείο στην οδό Σταδίου. Οι διαδηλωτές φώναξαν, μεταξύ άλλων, «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» και  «εμπρός λαέ ξεσηκωμός, κάτω τα χέρια απ' του λαού του βιός».

Στη συνέχεια αποχώρησαν με κατεύθυνση άλλο συμβολαιογραφείο.

Επεισόδιο σημειώθηκε και στη Θεσσαλονίκη, σε συμβολαιογραφείο στην οδό Ίωνος Δραγούμη, όταν τα μέλη του Συντονιστικού Συλλογικοτήτων έφτασαν έξω από το κτίριο όπου στεγάζεται το γραφείο, το οποίο όπως αναφέρουν, θα διενεργήσει δύο ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Οι διαδηλωτές, σύμφωνα με το thestival.gr, θέλησαν να εισέλθουν εντός του κτιρίου, όμως, διμοιρία των ΜΑΤ, η οποία βρισκόταν στο σημείο τους εμπόδισε. Ακολούθησε ένταση και συγκρούσεις μεταξύ των αστυνομικών και των μελών του Συντονισμού.

Πηγή: newpost
eglimatikotita
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ