2012-05-30 13:57:56
Φωτογραφία για ΙΤΑΛΙΚΑ... ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ιταλικές λύσεις για τον πάγκο του Ολυμπιακού, αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sday.gr", το οποίο σχετίζει το ερυθρόλευκο ταξίδι στη γειτονική μας χώρα, με... προπονητικές αναζητήσεις.

Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι οι ερυθρόλευκοι έκαναν πρόταση στον Γκασπερίνι, που πέρασε φέτος από τον πάγκο της Ιντερ, και ότι η απάντησή του ήταν αρνητική. Ωστόσο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ξεκαθάρισαν ότι δεν υπήρξε τέτοιο θέμα.

Στην Ιταλία πάντως βρέθηκαν οι Γιάννης Βρέντζος και Ντάρκο Κοβάσεβιτς για επαφές με Μίλαν και Ουντινέζε για συνεργασίες, όπως ενημέρωνε ο Ολυμπιακός και ακούγονταν κι άλλα ονόματα από το καμπιονάτο. Πρόσφατα η «SportDay» έγραψε ότι είχε προταθεί ο Γκουιντολίν της Ουντινέζε και ελεύθερος πλέον είναι και ο Ρέια που έφυγε από τη Λάτσιο και τον χειμώνα υπήρχαν δημοσιεύματα για συζητήσεις με τους ερυθρόλευκους, αλλά και ο Ρόσι που έφυγε από τη Φιορεντίνα.

Από τον Ολυμπιακό ξεκαθάριζαν ότι το ταξίδι των Βρέντζου, Κοβάσεβιτς δεν έχει σχέση με το θέμα προπονητή, αλλά αν «ψήνει» κάποια περίπτωση μυστικά δεν θα το ανέφερε...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ