2018-03-10 17:26:27
Φωτογραφία για Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Στον καιρό της Δημοκρατίας Σκάνδαλα - διαφθορά - Εθνική μειοδοσία
Συνταράσσεται η χώρα από σκάνδαλα, σκάνδαλα παλαιά, αλλά και νέα, ενώ την ίδια ώρα στα εθνικά θέματα υπάρχει μία διαρκής υποχώρηση εν ονόματι κάποιων δήθεν ευρωπαϊκών “ιδανικών” και ενός ηττοπαθούς “πασιφισμού”. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη πολιτική δύναμη, που σταθερά εκφράζει την ολοκληρωτική αντίθεσή της σε αυτήν την ολέθρια πολιτική, η οποία ακολουθείται από τους κυβερνώντες, αλλά και από το σύνολον κατ’ ουσίαν του πολιτικού κατεστημένου.

Πριν όμως αναφερθώ σε όλα αυτά, δύο λόγια για τα εισαγωγικά στον τίτλο στην λέξη δημοκρατία. Έθεσα εισαγωγικά γιατί δεν πιστεύω ότι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το πολίτευμα της χώρας είναι δημοκρατικός και ότι αυτό “το σάπιο βασίλειο της Δανιμαρκίας” είναι δημοκρατία. Ποια σχέση μπορεί να έχει αυτό το διαλυμένο κράτος χωρίς Αρχές και Αξίες με την αρχαία Δημοκρατία των Αθηνών, στην οποία εν τέλει ένας ήταν ο κυβερνήτης, αφού καθώς γράφει ο Θουκυδίδης ίσχυε το «εγίγνετό τε λόγω μεν δημοκρατία, έργω δε υπό του πρώτου ανδρός αρχή».


ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ “ΦΑΣΙΣΤΕΣ”;

Είναι βέβαιον ότι αυτά τα εισαγωγικά στη λέξη δημοκρατία θα ερμηνευτούν από τους κακόβουλους προπαγανδιστές, οι οποίοι εξουσιάζουν την δημόσια ζωή σαν μια ακόμη “απόδειξη” ότι εμείς οι “καταραμένοι” Χρυσαυγίτες είμαστε “φασίστες” και γι’ αυτό αμφισβητούμε την δημοκρατικότητα του καθεστώτος. Τι είναι όμως τελικά φασισμός και ποιοι είναι οι φασίστες; Ας δούμε τι γράφει σχετικά ένας κορυφαίος ακαδημαϊκός των ΗΠΑ επί του θέματος σε βιβλίο το οποίο έχει κυκλοφορήσει εις την ελληνική γλώσσα από τις εκδόσεις Φιλίστωρ: «Στα τέλη του εικοστού αιώνα ο όρος ΦΑΣΙΣΜΟΣ παραμένει ίσως ο πιο ασαφής από τους σημαντικούς πολιτικούς όρους… O όρος έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερο από τους αντιπάλους του παρά από τους υποστηρικτές του, και οι πρώτοι υπήρξαν υπεύθυνοι για τη γενίκευση του επιθέτου σε διεθνές επίπεδο ήδη από το 1923. Η λέξη φασίστας είναι μια από τις πιο πολυχρησιμοποιημένες υποτιμητικές πολιτικές εκφράσεις, και συνήθως υποδηλώνει «τον βίαιο», «τον κτηνώδη», «τον καταπιεστικό» ή «τον δικτατορικό». Αν όμως φασισμός δεν σημαίνει τίποτε περισσότερο απ’ αυτό, τότε τα κομμουνιστικά καθεστώτα, για παράδειγμα, θα έπρεπε πιθανόν να ενταχθούν στην κατηγορία των πιο φασιστικών καθεστώτων, αποστερώντας έτσι τη λέξη από κάθε χρήσιμο προσδιορισμό». «Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ», ΣΤΑΝΛΕΪ ΠΕΪΝ

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι με τον ορισμό που δίδεται στην λέξη φασισμός σήμερα, αναμφισβήτητα “φασίστες” είναι οπωσδήποτε οι κομμουνιστές, αλλά και οι περισσότεροι από τους λεγόμενους φιλελεύθερους και δημοκράτες. Ας επανέλθουμε, όμως, στην ηθική ποιότητα της κατ’ επίφασιν “δημοκρατίας”, η οποία εξουσιάζει την χώρα μας τον τελευταίο σχεδόν μισό αιώνα.

ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Μέγα σκάνδαλο, το οποίο κόστισε, σύμφωνα με έγκυρους αναλυτές 143 δισεκατομμύρια ευρώ, στον Ελληνικό λαό, η μεγάλη ληστεία του Χρηματιστηρίου. Στον βούρκο αυτού του σκανδάλου έχουν αναμιχθεί και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και αρκετοί αριστεροί και “δεξιοί” από αυτούς, οι οποίοι στηρίζουν σήμερα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η δικαστική έρευνα για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου ξεκίνησε το 1999 και είχε καταλήξει το 2009 (μετά από 10 ολόκληρα χρόνια!) σε βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που παρέπεμπε 67 κατηγορούμενους. Τελικά μετά από 9 ολόκληρα χρόνια έγινε η δίκη και το δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα κήρυξε αθώους όλους τους κατηγορούμενους!

Ας μη μιλήσουμε για το όργιο της σπατάλης με τους olympic games του 2004, για τους περίφημους εργολάβους των δημοσίων έργων και τις τερατώδεις υπερτιμολογήσεις, για τα εξοπλιστικά και τις μίζες και πρόσφατα ένα νέο σκάνδαλο δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ, το σκάνδαλο Novartis. Και ενώ περιμένουμε τα πλήρη στοιχεία της δικογραφίας από τις ΗΠΑ και τα όσα αποκάλυψε εκεί με τις έρευνές του το FBI, έρχεται νέα δικογραφία από την Γερμανία! Το “έρχεται” βεβαίως είναι σχήμα λόγου γιατί πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 4 με 5 χρόνια για να καταλήξει στη Βουλή...

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα έγιναν γνωστά για είχαμε την αποκάλυψη ενός ακόμα σκανδάλου που αφορά τα έργα του Μετρό στην Αττική την περίοδο 2003- 2007 είχαμε την περασμένη εβδομάδα. Η Γερμανική δικαιοσύνη έχει στα χέρια της τις πρώτες καταθέσεις των εμπλεκόμενων και όπως αποκάλυψε κορυφαίο στέλεχος της εταιρείας Deutsche Bahn τα έργα τιμολογούνταν απευθείας με ένα καπέλο 5% έως 7% προκειμένου να δίδονται μίζες σε πολιτικά κόμματα. Όλα αυτά τα... ωραία συμβαίνουν στο ψευτορωμαίικο, το οποίο εμείς θα συνεχίσουμε να αποκαλούμε “δημοκρατία” και μάλιστα με πολλά εισαγωγικά! Και τα εισαγωγικά αυτά τα δικαιολογεί πλήρως το γεγονός ότι με τον περίφημο νόμο περί ευθύνης υπουργών κάποιοι σε αυτή τη χώρα είναι πιο ίσοι από τους ίσους έναντι του νόμου κατά παράβασιν βασικής αρχής του Συντάγματος.

“ΜΗ ΛΕΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑΤΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!”

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στην Πατρίδα μας, με τις πιέσεις στα εθνικά θέματα από τους “καλούς” μας γείτονες να είναι ασφυκτικές και τα σκάνδαλα να πνίγουν κυριολεκτικά τον λαό μας, έναν λαό σε κατάσταση χρεωκοπίας, υπάρχουν και αυτοί οι “εξέχοντες” διαμορφωτές της κοινής γνώμης, οι οποίοι επιμένουν ότι δεν πρέπει να προβάλλονται τα σκάνδαλα, ούτε οι εθνικές ήττες και η κοινωνική διάλυση, γιατί ωφελείται πολιτικά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Πριν λίγες ημέρες επί παραδείγματι, στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, διαβάσαμε άρθρο της γνωστής δημοσιογράφου, η οποία συχνά-πυκνά καθυβρίζει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, της Ξένιας Κουναλάκη, η οποία αναφερόμενη στην τελευταία δημοσκόπηση που δίνει κατ’ ουσίαν διψήφιο ποσοστό στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έγραψε: “Οι ευθύνες για το 9,4% της Χ.Α. στις τελευταίες δημοσκοπήσεις της Metron δεν ανήκουν λοιπόν μόνο στη Ν.Δ., αλλά και στην κυβέρνηση και φυσικά στα ΜΜΕ. Η σκανδαλολογία περί Novartis, ο εθνικισμός με αφορμή το Μακεδονικό, η καθημερινή συμφιλίωση με τη βία (αναρχική, ακροαριστερή και ακροδεξιά), η ανοχή στον ρατσισμό, την ομοφοβία, τον αντισημιτισμό και ο κατευνασμός ή το ξέπλυμα όσων εκφράζουν τέτοιες απόψεις ένα κόμμα ευνοούν περισσότερο.”

Ιδού λοιπόν ο τρόπος για να απαλλαγεί το “δημοκρατικό τόξο” από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Σιωπή για τα σκάνδαλα, σιωπή για τους αναρχοκομμουνιστές εγκληματίες που διαλύουν την χώρα, σιωπή για τις ήττες και τις διαρκείς υποχωρήσεις στα Εθνικά θέματα, σιωπή για κάθε τι στραβό που δυστυχώς συμβαίνει στην χώρα.

Έτσι, πολύ απλά, θα... ησυχάσουν από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και το μόνον που θα καταστραφεί θα είναι η χώρα! Αντ’ αυτού εμείς λέμε: Να πληρώσουν οι ένοχοι για την λεηλασία του λαού μας, οι ένοχοι για τα σκάνδαλα, να πληρώσουν αυτοί οι οποίοι ενάντια στην θέληση του Ελληνικού λαού ξεπουλούν την Πατρίδα.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος

Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ