2012-05-30 15:06:45
Φωτογραφία για ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ: ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΛΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 2.30
Στη Ρώμη θα συναντηθούν την Τετάρτη (30/05) οι Δημήτρης Χονδροκούκης και Γιουσέιν Μπόλτ για το μίτινγκ της σειράς "Diamond League" που διεξάγεται την Πέμπτη στο Ολυμπιακό Στάδιο της "αιώνιας πόλης".

"Σταθερά άλματα πάνω από το 2.30", λέει στο "Contra.gr" ο Έλληνας πρωταθλητής του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά Ένας γαλαξίας αστέρων θα αγωνιστεί το βράδυ της Πέμπτης (31/05) στον τρίτο αγώνα της σειράς "Golden League" που διεξάγεται στη Ρώμη, μεταξύ των οποίων και ο Δημήτρης Χονδροκούκης.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του ύψους βρίσκεται ως τώρα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της σειράς με 4 βαθμούς χάρη στη νίκη που πέτυχε στη Ντόχα στις 11 Μαΐου με άλμα στα 2.32 που είναι και η καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο.

"Γυρίζω σε ευρωπαϊκό έδαφος μετά την παρουσία μου στην Ντόχα", είπε λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για την Ιταλία.

"Αυτό που με ενδιαφέρει σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι η σταθερότητα σε άλματα πάνω από τα 2.30μ. κι αυτό θα επιδιώξω και στη Ρώμη", είπε δίνοντας το στίγμα της αυριανής του εμφάνισης.


Επόμενος σταθμός του πρωταθλητή του Ολυμπιακού μετά τη Ρώμη θα είναι η Νέα Υόρκη που στις 9 Ιουνίου θα φιλοξενήσει τον 6ο κατά σειρά αγώνα Diamond League.

Την παράσταση στο μίτινγκ της "αιώνιας πόλης" κλέβει βέβαια η συμμετοχή του Γιουσέιν Μπόλτ . Ο Τζαμαϊκανός Ολυμπιονίκης θα πάρει μέρος στα 100μ. και θα τεθεί αντιμέτωπος του συμπατριώτη του Ασάφα Πάουελ, με στόχο μια επίδοση κοντά στο 9.91 που του είχε χαρίσει πέρυσι την πρώτη θέση στην ίδια διοργάνωση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ